Fotbal international

Galerie foto. Ea este iubita secretă a lui Ţiriac. Au doi copii împreună!

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată în mod oficial. Se întîmpla la începutul anilor 60, atunci cînd fostul tenismen s-a însurat cu handbalista Erika Braedt. Mariajul n-a fost unul...
17.10.2016 | 12:13

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată în mod oficial. Se întîmpla la începutul anilor 60, atunci cînd fostul tenismen s-a însurat cu handbalista Erika Braedt. Mariajul n-a fost unul de lungă durată, cei doi rezistînd împreună doar doi ani. 

Ion Ţiriac n-a fost la fel de ”crai” ca Ilie Năstase, însă a avut şi el o mulţime de iubite. Fostul tenismen are trei copii recunoscuţi: Ion Ion (39 de ani), dintr-o relaţie cu Mikette von Issenberg, un fost manechin din Statele Unite. Ioana (18 ani) şi Karim (21 ani), dintr-o relaţie cu Sophie Ayad, o fostă ziaristă.

În ciuda faptului că nu sînt căsătoriţi oficial, Ion Ţiriac şi Sophie Ayad au o relaţie foarte strînsă. Femeia locuieşte la Monaco, împreună cu cei doi copii ai miliardarului. Fostul tenismen îşi vizitează familia ori de cîte ori are ocazie, imaginile postate de Sophie Ayad pe Instagram vorbind de la sine.

Egipteanca are 50 de ani, însă nu-şi arată vîrsta deloc. Aceasta postează pe site-urile de socializare imagini în costum de baie şi chiar nu arată rău deloc, în ciuda vîrstei.

27 de ani este diferenţa de vîrstă dintre Ion Ţiriac şi Sophye Ayad. Egipteanca are 50, în timp ce miliardarul 77.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE