FOTO. Gol anulat CFR şi penalty nedat FCSB. Care este verdictul

Alex Bradescu   
în Stiri sportive
22/09/2017, 00:06
FOTO. Gol anulat CFR şi penalty nedat FCSB. Care este verdictul GALERIE FOTO

Ovidiu Haţegan a fost nevoit să ia o decizie controversată încă din minutul 8 al întâlnirii. Arbitrul întâlnirii a anulat un gol al celor de la CFR Cluj pentru un fault în atac. (vezi în galerie foto!)După o centrare a lui Manea de pe partea dreaptă, Brian Nouvier a câştigat un duel aerian cu Romario Benzar, recentrând ideal în mijlocul careului, acolo unde aştepta Urko Vera.

Atacantul spaniol a avut o misiune uşoară, împingând mingea în poartă din doar câţiva metri, însă imediat s-a auzit fluierul arbitrului. Ovidiu Haţegan a decis să anuleze reuşita clujenilor, considerând că francezul Nouvier l-a faultat în săritură pe fundaşul dreapta al FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce spune Crăciunescu despre fazele din CFR – FCSB

Pe reluări s-a putut vedea că faza a fost una “50%-50%”. Francezul celor de la CFR pune, într-adevăr, mâna pe jucătorul FCSB înainte de săritură, însă nu pare să fie chiar atac cu forţă disproporţionată, şi nici nu pare să împiedice prea mult săritura fundaşul celor de la FCSB.

Ce spune Crăciunescu: “Nu e niciodată fault. La aşa ceva nu se fluieră. Nu ştim dacă era gol sau nu, dar fault în atac la jucătorul celor de la CFR nu este”

În repriza a doua, când scorul era 1-1, cei de la FCSB au cerut un penalty la Benzar. Camora a sărit să respingă mingea şi nu a reuşit să o agaţe, în schimb a căzut atingând piciorul lui Benzar. Reluările au arătat că este contact, însă fundaşul FCSB a ales să sară de parcă ar fi fost muşcat de picior, iar asta l-a făcut probabil pe Haţegan să nu acorde lovitură de pedeapsă.

Ce spune Crăciunescu: “Nu e penalty. Jucătorul celor de la CFR joacă mingea, o loveşte, iar apoi cade pe picioarele lui Benzar. Deci, nu este penalty

Închide ×