Federer, beat după Wimbledon? ”Nu ştiu ce am făcut! Mă doare capul”

Roger Federer, wimbledon, garbine muguruza

UPDATE. Roger Federer a câştigat pentru a 8-a oară titlul de la Wimbledon, după succesul contra croatului Marin Cilic. După finala câştigată, Federer a petrecut atât de tare încăt nu şi-a mai adus aminte ce a făcut.

"Mă doare capul. Nu ştiu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat prea multe băuturi. Ne-am distrat bine. M-am dus la culcare la 5 dimineaţa şi a fost tare greu când m-am trezit. Abia de curând am mai început să-mi revin", a declarat Federer, într-o conferinţă de presă susţinută luni”, a declarat Federer.


După două săptămâni în care au jucat un tenis de cel mai înalt nivel, Roger Federer şi Garbine Muguruza s-au încoronat la Wimbledon. Duminică seară, după încheierea finalei masculine a fost programată petrecerea învingătorilor, o tradiţie pentru turneul de Grand Slam desfăşurat în Anglia.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Garbine Muguruza a fost o prezenţă cu adevărat răvăşitoare, îmbrăcată într-o rochie crem, cu un model floral. De asemenea, într-un costum negru, Roger Federer a fost absolut impecabil, la fel cum este şi în joc elveţianul. La petrecerea care a avut loc la All England Club, Federer şi Muguruza au dansat împreună, spre deliciul celor prezenţi.

La ediţia precedentă a acestui dineu, câştigătorul Andy Murray a refuzat să danseze cu Serena Williams, învingătoarea de la feminin. Ulterior, scoţianul şi-a cerut scuze pentru gestul său.

Roger Federer şi Garbine Muguruza s-au impus în acest weekend în finalele de la Wimbledon, ambii în minimum de seturi. Primul a câştigat partida cu Marin Cilic, în timp ce jucătoarea din Spania a învins-o pe Venus Williams.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091