Fotbal intern

Galerie foto. Iubita lui Nemec a “paralizat” aeroportul Otopeni!

Adam Nemec de la Dinamo şi-a adus la Bucureşti iubita, pe Zuzana Kollarova, actuala Miss Slovacia. A întors toate capetele!
16.11.2017 | 15:11

Adam Nemec a revenit in Romania, dupa ce a jucat pentru Slovacia in meciurile amicale cu Ucraina (1-2) si Norvegia (1-0). Iar sosirea atacantului dinamovist a oprit pentru câteva zeci de secunde toată activitate de pe Aeroportul Otopeni! Practic, toţi cei care se aflau la acea oră în terminalul de sosiri s-au oprit din ce făceau pentru a lua poziţia de gură-cască. 

Motivul se afla de braţul lui Nemec. Este vorba de Zuzana Kollarova, iubita fotbalistului de la Dinamo. Aceasta are 24 de ani şi este deţinătoarea “en titre” a titlului de Miss Slovacia. Aceasta a participat şi la competiţia Miss Univers. 

ADVERTISEMENT

Învoire pentru absolvirea facultăţii!

Zuzana va asista în premieră la o partidă a lui Dinamo în Liga 1 Betano, dar nu va fi primul meci în care îl va vedea pe fotbalistul slovac în tricoul “câinilor”. Aceasta a venit în cantonamentul roş-albilor, acolo unde a asistat la înfrângerea cu Lokotomiva Zagreb, din această vară. 

Nemec şi Zuzana sunt împreună de la finalul anului trecut. Nemec (32 de ani) a ţinut să fie prezent în vară şi la momentul în care iubita sa a absolvit facultatea. Dinamo se afla în cantonament în Slovacia în acel moment, iar Cosmin Contra i-a dat învoire specială pentru ca acesta să poată merge la Bratislava pentru acest moment.  

ADVERTISEMENT
Tags: