GALERIE FOTO. INCIDENT aviatic în Italia. O aeronavă a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe şosea

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 11:03
GALERIE FOTO. INCIDENT aviatic în Italia. O aeronavă a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe şosea GALERIE FOTO

Un avion cargo a ratat aterizarea şi a ieşit de pe pista aeroportului Bergamo, ajugând e o şosea de lângă aeroport, informează presa italiană. Incidentul ar fi avut loc pe fondul vremii nefavorabile.

Aeroportul din regiunea Lombardia a fost închis temporar după incidentul care a avut loc vineri dimineaţa, la ora locală 4.

Imaginile de la locul incidentului arată avionul operat de compania de curierat DHL oprit la marginea unui drum de la capătul postei.

Avionul a aterizat la ora 4.07, după un zbor din direcţia Paris, Charles De Gaulle. Nimeni nu a fost rănit, iar echipajul, format din doi piloţi, a scăpat nevătămat.

Aeroportul a fost închis până la ota 6.47. Unele zboruri au fost amânate sau direcţionate spre aeroportul Malpensa.

sursa: stiripesurse.ro

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×