GALERIE FOTO. A mers la filmari cu soţia sa, dar a filmat alături de altă brunetă sexy. Cum arată modelul din braţele lui Bruce Willis

Bruce Willis este unul dintre cei mai apreciati actori de filme de actiune, numele lui aparand intr-o serie de productii pe care publicul le-a devorat in momentul in care au aparut pe ecrane....
28.05.2016 | 09:16
GALERIE FOTO A mers la filmari cu sotia sa dar a filmat alaturi de alta bruneta sexy Cum arata modelul din bratele lui Bruce Willis
ADVERTISEMENT

Bruce Willis este unul dintre cei mai apreciati actori de filme de actiune, numele lui aparand intr-o serie de productii pe care publicul le-a devorat in momentul in care au aparut pe ecrane.

Desi in viata reala Bruce, in varsta de 61 de ani, este casatorit cu Ema Heming, in varsta de 37 de ani, ultimele reclame la care lucreaza au facut a actorul sa joace alaturi de o alta bruneta focoasa.

ADVERTISEMENT

Fotografii au fost cu ochii pe el si au surprins cateva imagini in care Bruce si tanara isi arunca priviri si zambete, ba chiar se saruta reciproc pe obraz, dupa cum scriu cei de la Daily Mail.

Chiar daca imaginile cu Bruce din timpul filmarilor pot parea cat se poate de sexy, Ema a fost si ea prezenta, urmarind munca sotului sau de pe margine si chiar parand vesela. Pe buan dreptate, avand in vedere ca Ema nu se afla departe de fizicul de invidiat al modelelor din reclame.

ADVERTISEMENT

Ema si Bruce sunt casatoriti inca din anul 2009 si au impreuna doi copii, iar de curand au declarat presei ca se gandesc sa isi reface juramintele peste 3 ani de zile, parand ca relatie lor merge ca pe roate.

Sursa: perfecte.ro