Fotbal intern

GALERIE FOTO. Mitea a renunţat la burlăcie. Soţia lui arată senzaţional

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi Ajax, Nicolae Mitea, a decis să renunţe la burlăcie şi s-a căsătorit în secret cu Irina....
29.01.2017 | 10:46

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi Ajax, Nicolae Mitea, a decis să renunţe la burlăcie şi s-a căsătorit în secret cu Irina.

Cei doi urmează să devină părinţi în luna martie. Irina este însărcinată în şapte luni şi urmează să-i dăruiască lui Mitea o fetiţă.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Deşi a vrut să ţină secret faptul că s-a însurat, Mitea a organizat o petrecere care nu a fost una mică. Cei doi au avuta lături familia şi prietenii, iar cei doi au vrut să facă acest pas pentru ca cea mică să poarte numele tatălui în momentul în care se va naşte.

“Nicole Ariana… Nicole să fie ca să aibă un sfant, Ariana i-a placut ei foarte mult. Tata nu a mai apucat să mai afle sarcina. O ştia doar pe prima, când a făcut întreruperea de sarcină. Fetiţa noastră se va naşte in martie. E un semn de sus de la Dumnezeu. S-a intamplat că….eram în Tenerife, avea greţuri, îşi pregătise un test de sarcină, a fost cea mai mare fericire a noastră. Ne aflam şi în vacanţă. Tata nu a mai apucat să mai afle sarcina. O ştia doar pe prima, când a făcut întreruperea de sarcină(…) Fetiţa noastră se va naşte in martie. E un semn de sus de la Dumnezeu”, a declarat Nicolae Mitea.