News

GALERIE FOTO. Noi dovezi. Extratereştrii există. Fotografii cu o navă spaţială “străină” în misiunea Apollo 17

Noi dovezi apar că extratereştri există. Scott C. Waring susţine că a descoperit numai puţin de trei OZN-uri care au fost fotografiate în misiunea Apollo 17....
08.10.2015 | 08:44
GALERIE FOTO Noi dovezi Extraterestrii exista Fotografii cu o nava spatiala straina in misiunea Apollo 17

Noi dovezi apar că extratereştri există. Scott C. Waring susţine că a descoperit numai puţin de trei OZN-uri care au fost fotografiate în misiunea Apollo 17.

El susţine că nava spaţială lansată de NASA a fost însoţită de “tehnologie extraterestră”.

El a şi prezentat şi dovezi in imaginile de mai sus. Unde se vede clar existenţa unei nave extraterestre.

“Nu văd de ce NASA ascunde acest lucru”, mai spune el.

Echipajul Apollo 17 a fost format din comandantul navei Eugene Cernan, pilotul capsulei spaţiale Ron Evans şi în loc de Joe Engle a fost numit Harrison „Jack“ Schmitt ca pilot al vehicolului selenar, Challenger.

Din echipajul de rezervă a făcut parte David Scott, Alfred Worden şi James Irwin iar ca oameni de ştiinţă au fost aleşi: Robert Parker, Gordon Fullerton şi Robert Overmyer.

Nava spaţială a fost planificată să fie lansată la data de 7 decembrie 1972, ora 5:33 UTC. Countdownul (numărătoarea inversă) a trebuit să fie întrerupt peste 2 ore şi 30 minute din cauza unei pane de computer. Aceasta a fost singura întrerupere în cadrul programului spaţial Apollo, care a avut ca misiune aterizarea pe Lună.