Life

Galerie foto. Noi imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, publicate de cumnata sportivei

Au apărut noi imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, publicate de cumnata sportivei, Luminița Halep.
17.09.2021 | 18:36
Noi imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, publicate de cumnata sportivei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Au apărut noi imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, publicate de cumnata sportivei, Luminița Halep. Cei doi au avut cununia civilă miercuri, 15 septembrie, după care au petrecut într-un club exclusivist din Mamaia.

Jucătoarea de tenis și partenerul ei de viață s-au căsătorit într-un cadru de vis, pe malul mării. La eveniment au luat parte rudele, prietenii și nume cunoscute din showbiz și sport.

ADVERTISEMENT

Noi imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, publicate de cumnata sportivei

Cumnata Simonei Halep, Luminița, a publicat noi imagini de la nunta sportivei cu Toni Iuruc, pe rețelele de socializare.

Membrii familiei, prietenii li apropiații jucătoarei de tenis i-au fost aproape într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

ADVERTISEMENT

Luminița Halep s-a fotografiat alături de cumnata ei și de proaspătul ei soț, dar a postat și imagini din timpul petrecerii. Și acolo, sportiva a strălucit, zâmbind larg la camera foto.

„Începutul perfect al poveștii lor. Vă doresc o viață întreagă de iubire și fericire. Sper să fiți mereu la fel de fericiți cum ați fost astăzi”, a scris Luminița Halep în dreptul imaginilor.

ADVERTISEMENT

Fotografiile au fost apreciate de mii de internauți, printre care și Simona Halep. Nunta cunoscutei sportive a fost cea mai așteptată din acest an și a fost exact așa cum și-a dorit campioana.

Luminița Halep este soția lui Nicolae Halep, fratele jucătoarei de tenis, care nu avea cum să lipsească de la acest eveniment. Cei doi au venit însoțiți de fetița lor, Tania.

ADVERTISEMENT

În timp ce Nicolae Halep a ales să poarte un costum negru, care a atras toate privirile, soția lui a optat pentru o rochie verde și mulat, punându-și astfel formele în evidență.

Nici fetița nu a trecut neobservată în ziua nunții Simonei Halep. Micuța a fost îmbrăcată cu o rochie albă, ținând un buchet de flori în mână. Sportiva își iubește foarte mult nepoata, cu care publică des imagini pe rețelele sociale.

Cu toate că au petrecut și au dansat toată noaptea pe ritmurile melodiilor interpretate de Loredana, Dan Bittman și formația Pindu, cei doi miri au reușit să stea cu invitații și să facă poze cu fiecare dintre ei.

ADVERTISEMENT