GALERIE FOTO. Pare o femeie cu fund bombat şi bine dezvoltat, însă ascunde un secret teribil. Nu o să îţi vină să crezi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 09:23
GALERIE FOTO. Pare o femeie cu fund bombat şi bine dezvoltat, însă ascunde un secret teribil. Nu o să îţi vină să crezi GALERIE FOTO

De la distanta, Micah pare o femeie cu forme, insa adevarul e ca… este baiat. Are 20 de ani si a devenit o cunoscut datorita retelei Instagram si spune ca formele sale sunt naturale si nu a facut nimic pentru a arata asa. Ca sa isi convinga fanii, a postat chiar si un colaj de fotografii cu el incepand de la varsta de 12 ani, in care se vede ca a avut de mic soldurile ample.

Posteriorul sau masoara 160 de centimetri in circumferinta si poate sa se “bata” de la egal la egal cu Kim Kardashian sau Niki Minaj la acest capitol.

Tanarul incearca sa profite de notorietatea online pentru a-si construi o cariera de cantaret R&B.

Sursă: kanald.ro

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×