GALERIE FOTO. Reghe şi-a luat maşină de LUX! Şi-a etalat limuzina la meciul cu Viitorul

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
02/08/2016, 10:25
GALERIE FOTO. Reghe şi-a luat maşină de LUX! Şi-a etalat limuzina la meciul cu Viitorul GALERIE FOTO

Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, este cunoscut drept un iubitor al maşinilor de lux, iar la ultimul meci disputat de formaţia “roş-albaştră”, scor 3-1, cu Viitorul, Reghe a apărut într-un Rolls Royce Ghost Series II.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Maşina a fost cumpărată din Statele Unite ale Americii şi este înregistrată în Nevada. Reghe a adus-o în România în urmă cu cîteva zile şi a plătit aproximativ 350.000 de euro pentru a intrat în posesia ei. Tehnicianul Stelei a decis ca numărul de înmatriculare să fie “Reghe 1”.

Modelul pe care îl deţine tehnicianul Stelei are un motor turbo V12 de 6,6 litri, 563 CP, cuplată la o cutie de viteze asistată prin satelit, care utilizează date GPS pentru a transmite în timp real toate reperele importante în timpul unui drum. Scaunele sînt din piele albă, iar toate elementele din interior sînt din furnir şi lemn lucios.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×