GALERIE FOTO. După Ibiza, Ronaldo şi-a dus blonda misterioasă şi la Miami! Imagini INCENDIARE în ipostaze INTIME

Marian Popovici   
in Galerie foto
02/08/2016, 00:03
GALERIE FOTO. După Ibiza, Ronaldo şi-a dus blonda misterioasă şi la Miami! Imagini INCENDIARE în ipostaze INTIME GALERIE FOTO

UPDATE, 1 august, ora 21:23 / Este din ce în ce mai evident că Ronaldo are o relaţie serioasă. După ce a petrecut la Ibiza alături de o blondă sexy, starul portughez şi-a dus iubita şi la Miami. Americanii de la TMZ au realizat un set de fotografii incendiare cu Ronaldo şi noua iubită. “Galacticul” Ronaldo nu pare deranjat să îşi împartă iubita cu o alăt domnişoară sexy! Nimeni nu a protestat la un henţ clar comis de o amică brunetă pe posteriorul blondei lui Ronaldo.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

_________________________________________________________________________

Cristiano Ronaldo se distrează la Ibiza. Au trecut aproape 3 săptămîni de la finala Euro 2016, iar starul portughez o ţine din petrecere în petrecere în cunoscuta staţiune. După mai bine de un an şi jumătate de la despărţirea de Irina Shayk, Ronaldo a fost surprins în ipostaze intime cu o blondă.

The Sun i-a surprins pe cei doi în tandreţuri, dar încă nu s-a aflat cine e frumoasa blondă care i-a pus inima pe jar portughezului.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Ronaldo nu s-a dezlipit toată noaptea de frumoasa blondă alături de care a plecat din club la primele ore ale dimineţii.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×