Galerie FOTO. Schimbare radicală de LOOK pentru Serena Williams. Cum s-a prezentat sportiva la Olimpiadă!

Claudiu Melinte   
in Sporturi
06/08/2016, 11:34
Galerie FOTO. Schimbare radicală de LOOK pentru Serena Williams. Cum s-a prezentat sportiva la Olimpiadă! GALERIE FOTO

Serena Williams este numărul 1 în clasamentul WTA şi, totodată, principala favorită să cîştige medalia de aur la simplu feminin. De asemenea, Serena va face cuplu şi cu sora ei, Venus, în proba de dublu, acolo unde sînt favorite la obţinerea unei medalii de aur.

Pentru Olimpiada de la Rio, Serena Williams a afişat un nou look, unul care a surprins multă lume. În spatele acestei noi coafuri stă o poveste frumoasă pentru sportiva din SUA. Cu aceeaşi frizură a cîştigat prima medalie de aur de la Olimpiada. Se întîmpla în anul 2000 la Sydney, împreună cu Venus, la proba de dublu.

 VEZI IMAGINI CU SCHIMBAREA REALIZATĂ DE SERENA WILLIAMS ÎN GALERIA FOTO.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×