GALERIE FOTO. Securitatea, un COŞMAR la Rio. Alertă cu BOMBĂ pe traseul de CICLISM. Un GLONŢ a pus în pericol 50 de oameni!

Claudiu Melinte   
in Sporturi
07/08/2016, 23:59
GALERIE FOTO. Securitatea, un COŞMAR la Rio. Alertă cu BOMBĂ pe traseul de CICLISM. Un GLONŢ a pus în pericol 50 de oameni! GALERIE FOTO

Securitatea Olimpiadei de la Rio suferă foarte mult. Geniştii au fost nevoit să explodeze controlat un pachet suspect, ce a fost depistat în preajma liniei de sosire a probei de ciclism. Din fericire, a fost vorba doar despre un pachet inofensiv.

Tot la Rio, un glonţ a pus în pericol 50 de jurnalişti aflaţi într-un cort special amenajat. Proiectilul a pătruns prin acoperiş. Poliţia a ajuns imediat la faţa locului şi a început o anchetă pentru a depista omul care a tras cu arma.

Mai mult de atît, în timpul ceremoniei de deschidere, poliţia a fost alertată asupra unui pachet suspect aflat pe plaja Copacabana. Alarma a fost din nou una falsă, asta după ce geniştii au folosit un robot special pentru a verifica pachetul.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×