Galerie foto

GALERIE FOTO / Shakira, primele fotografii după cea de-a doua naştere

Acum doar patru zile, cântăreaţa de origine columbiană, Shakira a devenit pentru a doua oară mămica unui băieţel perfect sănătos. Micuţul s-a născut la o clinică din Barcelona pe care...
05.02.2015 | 10:38
ADVERTISEMENT

Acum doar patru zile, cântăreaţa de origine columbiană, Shakira a devenit pentru a doua oară mămica unui băieţel perfect sănătos. Micuţul s-a născut la o clinică din Barcelona pe care artista a părăsit-o acum două zile.

La doar câteva zile după ce a născut, Shakira a părăsit maternitatea şi părea extrem de fericită. Zâmbetul de pe chipul ei dovedeşte că, atât ea, cât şi bebeluşul, se simt extraordinar.

ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO:

Cel care a mers să o ia pe artistă acasă a fost chiar iubitul ei, Gerard Pique. Deşi abia a născut, Shakira arată de minune şi are un tonus extraordinar. Le-a zâmbit larg jurnaliştilor care o aşteptau în faţa spitalului din Barcelona în care a fost internată şi le-a făcut prietenos cu mâna.

Se pare că numele Sasha, ales de Shakira şi Pique pentru bebeluşul lor, este de origine greaca şi rusă, însemnând „razboinic” sau „aparator al omenirii”

ADVERTISEMENT

Sursă:www.evzmonden.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri