Fotbal international

GALERIE FOTO. Simona Halep şi-a deschis cafenea! Cum arată localul

Simona Halep a intrat în afaceri, după ce şi-a deschis o cafenea în Constanţa. Românca, numărul 2 WTA, a decis ca logo-ul să fie unul în strânsă legătură cu numele său şi sportul pe...
25.07.2017 | 15:03
GALERIE FOTO Simona Halep sia deschis cafenea Cum arata localul

Simona Halep a intrat în afaceri, după ce şi-a deschis o cafenea în Constanţa. Românca, numărul 2 WTA, a decis ca logo-ul să fie unul în strânsă legătură cu numele său şi sportul pe care îl practică. “SH”, iniţialele sale, care sunt trecute pe un minge de tenis.

La cafeneaua Simonei din Constanţa, meciurile la care joacă românca sunt transmise live, iar clienţii sunt anunţaţi înainte de eveniment, aşa cum s-a întâmplat pe tot parcursul turneului de la Paris, Roland Garros, când Simona Halep a fost la un pas să devină numărul 1 WTA şi să câştige French Open. Localul sportivei se află pe strada Mircea cel Bătrân, în apropierea Cazinoului din Constanţa.

Cafenea Simona Halep

Cafenea Simona Halep. Vezi aici cum arata localul jucatoarei de tenis (5)

Când revine?

Halep şi-a luat o pauză, după ce a fost eliminată în sferturile turneului de la Wimbledon de britanica Johanna Konta. Deşi era aşteptată să joace la Bucureşti, la turneul pe care l-a cucerit anul trecut, Simona nu a vrut să-şi îngreuneze trecerea la hard, cu o oprire pe zgură, şi a lipsit din Capitală. A mers, în schimb, în tribune la un meci, apoi a plecat la mare să se relaxeze, unde a ieşit în oraş alături de Cristi Chivu sau Bogdan Stelea. 

Înainte de a merge la ultimul turneu de Grand Slam al anului, la US Open, Halep a luat un wild-card la Citi Open şi va juca la Washington în perioada 31 iulie-6 august. Este un turneu de categoria International, similar celui de la Bucureşti.

Cafenea Simona Halep. Vezi aici cum arata localul jucatoarei de tenis