News

GALERIE FOTO. Soţia lui Călin Goia, transformare uluitoare! Nevasta solistului de la Voltaj n-a mai apărut în public de doi ani!

Pe Calin Goia il cunoaste toata Romania, dar pe sotia lui nu o vezi aproape deloc! Andreea este casatorita cu solistul de la “Voltaj” inca de acum noua ani, insa prefera discretia si a evitat sa...
06.10.2015 | 13:47

Pe Calin Goia il cunoaste toata Romania, dar pe sotia lui nu o vezi aproape deloc! Andreea este casatorita cu solistul de la “Voltaj” inca de acum noua ani, insa prefera discretia si a evitat sa apara in public cu el inca din 2013. Calin Goia este mereu in prim-plan, dar pe familia lui nu o vezi niciodata! Cantaretul a preferat sa o tina pe sotia si pe cei doi baieti ai sai departe de lumina reflectoarelor si sa ii fereasca de blitz-urile fotografilor.(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI)

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, insa, pe Calin, Andreea si unul dintre fiii lor, zilele trecute, in cateva momente de relaxare. Cei trei se aflau in parc si se bucurau de ultima sambata cu soare din acest inceput de toamna.

Surprinzator, sotia artistului era o cu totul alta persoana fata de ultima ei aparitie publica. Andreea si-a schimbat culoarea parului, in plus, il are mai lung, si a ales o vestimentatie sic, in trend cu moda din acest sezon.

Femeia arata foarte bine si o puteai confunda usor cu manechin profesionist. Doamna Goia avea si o tinuta indrazneata, purta pantaloni cu turul lasat, un blazer, pantofi sport si o pereche de ochelari de soare, care ii veneau perfect.

Pe de alta parte, fiul cantaretului era un pic mai dezbracat, intrucat se jucase cu patrupedul familiei si se incalzise putin. Totusi, la insistentele tatalui, si-a pus pe el tricoul si s-a plimbat prin parc, extrem de ascultator.

La randul sau, cantaretul parea foarte relaxat si multumit de vremea de afara si, fireste, de companie. De altfel, a si stat linistit, cand sotia l-a mangaiat pe cap si s-a aratat tot timpul familistul convins, care se bucura de cei apropiati in momentele libere!

Sursă: www.wowbiz.ro