GALERIE FOTO. Spectacol la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice! Cele mai tari imagini de la ceremonie

Marian Popovici   
in Sporturi
22/08/2016, 12:44
GALERIE FOTO. Spectacol la festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice! Cele mai tari imagini de la ceremonie GALERIE FOTO

După 16 zile pline de competiţie, Jocurile Olimpice de la Rio au ajuns la final. A fost o ceremonie de închidere spectaculoasă pe stadionul Marcana, în ciuda ploii torenţiale.

În debutul ceremoniei au avut loc dansuri tradiţionale braziliene şi apoi, după intonarea imnului Braziliei de către 27 de copii, au pătruns în arenă purtătorii drapelelor delegaţiilor participante.

Preşedintele CIO, Thomas Bach, le-a mulţumit locuitorilor din Rio pentru ospitalitate pe parcursul celor 16 zile ale competiţiei: ”Jocurile au demonstrat că diversitatea este o bogăţie a întregii lumi”, a precizat Bach.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE 

Stingerea flăcării olimpice şi Jocurile de artificii au pus punct ceremoniei de închidere a Olimpiadei de la Rio, pe ritmuri de carnaval.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×