News

GALERIE FOTO. Tatuajul uriaş care l-a transformat pe Ben Affleck în ţinta glumelor fostelor sale iubite: “Arată oribil, e prea colorat”

Daca profesional trece prin una dintre cele mai bune perioade din cariera sa, Ben Affleck nu se bucura de la fel de mult succes in viata personala....
02.03.2016 | 20:44
GALERIE FOTO Tatuajul urias care la transformat pe Ben Affleck in tinta glumelor fostelor sale iubite Arata oribil e prea colorat
ADVERTISEMENT

Daca profesional trece prin una dintre cele mai bune perioade din cariera sa, Ben Affleck nu se bucura de la fel de mult succes in viata personala.

Actorul care s-a separat recent de Jennifer Garner, sotia sa timp de 11 ani, si-a luat fanii prin surprindere cand a aparut in public cu un tatuaj imens, care ii acopera aproape tot spatele, reprezentand o pasare Phoenix care se ridica din propria cenusa, scrie Daily Mail.
Intrebata ce parere are despre noul tatuaj al fostului sot, Jennifer Garner a reactionat cu diplomatie: “Stii ce spunem in orasul meu natal despre situatii de genul acesta? Sa-i fie de bine! Sa reprezint eu cenusa? Refuz asta. Refuz sa fiu cenusa”, a spus actrita.

ADVERTISEMENT

Nici Jennifer Lopez, fosta iubita a actorului, nu s-a abtinut de la a rade pe seama tatuajului: “E oribil. I-as spune asta si lui. I-as spune asta si l-as intreba ce a fost in capul lui. Are prea multe culori. Tatuajele lui sunt mereu prea colorate. Ar trebui sa arate mai misto”, a spus cantareata.

Ben Affleck si Jennifer Garner au avut una dintre cele mai longevive casnicii de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare de la “Daredevil”, s-au casatorit un an mai tarziu si au impreuna trei copii. La sfarsitul anului trecut, cuplul a anuntat ca se separa, dupa un scandal in care s-a speculat ca actorul ar fi avut o aventura cu bona copiilor sai.

ADVERTISEMENT

Sursa: www.stirileprotv.ro