GALERIE FOTO. The Telegraph: România, cea mai tare destinaţie turistică

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
26/09/2015, 00:05
GALERIE FOTO. The Telegraph: România, cea mai tare destinaţie turistică GALERIE FOTO

Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph prezintă România drept cea mai atractivă destinaţie turistică din lume care trebuie vizitată. În clasament se mai află destinaţii exotice precum Madagascar şi Kiribati dar şi ţări precum Norvegia şi Uruguay. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU CE CELE MAI ATRACTIVE DESTINAŢII DE PE GLOB)

The Telegraph a realizat clasamentul, care include 12 ţări pe care orice turist trebuie să le viziteze, folosindu-se de experienţa unui cunoscut specialist în turism, Gunnar Garfors, care a vizitat aproape toate ţările din lume (198 în total) până la vârsta de 37 de ani.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Călătorul norvegian spune că Transilvania, cunoscută drept ţara lui Dracula, petrecerile din Bucureşti şi berea românească sunt principalele atracţii din Europa de Est.

Pe locul secund în clasamentul său se află Madagascar. “Zona de coastă, lemurienii şi arborii de baobab nu trebuie rataţi”, afirmă Garfors.

Urmează Islanda, despre care Garfors spune că are un peisaj ireal, şi Vietnam, o ţară surprinzătoare. În clasament mai apar KIrghiztan, o ţară cu un peisaj incredibil şi oameni prietenoşi, Kiribati – un adevărat paradis, Noua Zeelandă, renumită pentru plajele şi sporturile acvatice, Nicaragua – o ţară cu un peisaj care îţi taie suflarea, Sierra Leone – un loc cu plaje spectaculoase, zone de ţară idilice şi mulţi oameni zâmbitori, Republica Dominicană, Norvegia cu fiordurile sale şi Uruguay.

Sursă: www.showbizreport.ro

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×