GALERIE FOTO. The Telegraph: România, cea mai tare destinaţie turistică

Romania

Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph prezintă România drept cea mai atractivă destinaţie turistică din lume care trebuie vizitată. În clasament se mai află destinaţii exotice precum Madagascar şi Kiribati dar şi ţări precum Norvegia şi Uruguay. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU CE CELE MAI ATRACTIVE DESTINAŢII DE PE GLOB)

The Telegraph a realizat clasamentul, care include 12 ţări pe care orice turist trebuie să le viziteze, folosindu-se de experienţa unui cunoscut specialist în turism, Gunnar Garfors, care a vizitat aproape toate ţările din lume (198 în total) până la vârsta de 37 de ani.

Călătorul norvegian spune că Transilvania, cunoscută drept ţara lui Dracula, petrecerile din Bucureşti şi berea românească sunt principalele atracţii din Europa de Est.

Pe locul secund în clasamentul său se află Madagascar. “Zona de coastă, lemurienii şi arborii de baobab nu trebuie rataţi”, afirmă Garfors.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Urmează Islanda, despre care Garfors spune că are un peisaj ireal, şi Vietnam, o ţară surprinzătoare. În clasament mai apar KIrghiztan, o ţară cu un peisaj incredibil şi oameni prietenoşi, Kiribati – un adevărat paradis, Noua Zeelandă, renumită pentru plajele şi sporturile acvatice, Nicaragua – o ţară cu un peisaj care îţi taie suflarea, Sierra Leone – un loc cu plaje spectaculoase, zone de ţară idilice şi mulţi oameni zâmbitori, Republica Dominicană, Norvegia cu fiordurile sale şi Uruguay.

Sursă: www.showbizreport.ro

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695