GALERIE FOTO. Transformare incredibilă! Îl mai ţineţi minte pe puştiul de 2 ani care fuma 40 de ţigări pe zi? Cum arată după şase ani

Iuliana Spirache   
in Hotnews
23/08/2016, 10:11
GALERIE FOTO. Transformare incredibilă! Îl mai ţineţi minte pe puştiul de 2 ani care fuma 40 de ţigări pe zi? Cum arată după şase ani GALERIE FOTO

În urmă cu mai bine de opt ani, micuţul Ardi Rizal devenea cunoscut în întreaga lume după ce s-a aflat că fumează nu mai puţin de 40 de ţinări pe zi.

Băiatul avea doar 2 ani, iar părinţii lui susţineau că nu sînt deranjaţi de faptul că fuma. Rizal era obez şi dependent de tutun.

CLICK PE GALERIA FOTO SĂ VEZI IMAGINI CU TRANSFORMAREA LUI RIZAL

După ce imaginile cu el au devenit virale în toată lumea, părinţii lui Rizal au făcut tot posibilul să-l ducă pe tînăr pe drumul cel bun. Astfel, el a reuşit să renunţe la aceste obiceiuri nesănătoase şi a urmat tratamente grele pentru a scăpa de vicii.

A renunţat al fumat şi a reuşit să slăbească, iar acum arată ca un adolescent “normal” şi face aceleaşi lucruri ca şi ceilalţi tineri de vîrsta lui.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×