GALERIE FOTO. Usain Bolt, prins cu amanta! Cum arată studenta care i-a sucit minţile

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
22/08/2016, 11:03
GALERIE FOTO. Usain Bolt, prins cu amanta! Cum arată studenta care i-a sucit minţile GALERIE FOTO

Usain Bolt reuşeşte mereu să atragă atenţia. Pe lîngă momentele în care reuşeşte să se impună cu uşurinţă pe pista de atletism, jamaicanul în vîrstă de 30 de ani face ravagii şi pe plan personal.

Astfel, jamaicanul care a intrat în istorie după cele trei medalii de aur obţinute la această ediţie a Jocurilor Olimpice a împlinit duminică 30 de ani şi nu a ezitat să petreacă în compania unei studente în vîrstă de 20 de ani.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Deşi are acasă o iubită şi are planuri de căsătorie, Bolt nu a ezitat să se lase pozat în braţele brunetei Jady Duarte. În imaginile apărute pe internet cei doi apar îmbrăţişaţi, semn că noaptea a fost una fierbinte.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×