GALERIE FOTO. Iubita lui Bale, HOT pe plajă! Ema a spus “DA” chiar de ziua starului galez

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
18/07/2016, 13:55
GALERIE FOTO. Iubita lui Bale, HOT pe plajă! Ema a spus “DA” chiar de ziua starului galez GALERIE FOTO

Gareth Bale şi-a anunţat, duminica seară, logodna cu Ema Rhys Jones, alături de care se află într-o relaţie încă din perioada liceului şi au două fete împreună, Alba Violet şi Nava Valentina. Familia Bale se află în vacanţă în Insulele Baleare.

Aflat în vacanţă alături de soţia sa, Gareth Bale a împlinit ieri 27 de ani şi a anunţat pe un site de socializare logodna cu Ema Rhys Jones. “A spus da! Acesta este weekendul în care îmi sărbătoresc şi ziua de naştere şi nu îl voi uita niciodată. Petrecem alături de familie şi cei mai apropiaţi prieteni”.

Gareth Bale traversează o perioadă foarte bună şi pe plan profesional. A luat Liga Campionilor cu Real Madrid şi a ajuns, apoi, în semifinalele Euro 2016 cu naţionala Ţării Galilor, după cîteva prestaţii foarte bune.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI HOT CU BALE ŞI EMA LA PLAJĂ ÎN INSULELE BALEARE

Ştirea MOMENTULUI

Drama lui Kiki Bertens, adversara lui Halep din finala WTA Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×