Fotbal intern

GALERIE FOTO. Wesley Lopes e de nerecunoscut! Ce mai face și cum arată cel mai bun străin din Liga 1 Betano.

13.02.2019 | 17:44
Wesley Lopes în timpul unui meci jucat de FC Vaslui contra lui Dinamo. Brazilianul e de nerecunoscut

Wesley Lopes a decis să renunțe la cariera de jucător profesionist de fotbal după ce a evoluat ultima dată pentru UA Barbarense, iar fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani care a trecut și pe la FC Vaslui și Poli Iași e de nerecunoscut. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Wesley Lopes s-a retras în Brazilia după ce și-a pus ghetele în cui, dar încă ocupă prima poziție în topul marcatorilor străinbi din Liga 1 Betano. Brazilianul despre care presa din arabia a scris în 2016 că a murit a vorbit despre modul în care își ocupă timpul și susține că joacă footvolley.

Wesley Lopes, fostul jucător al lui FC Vaslui, e de nerecunoscut

Wesley Lopes are câteva kilograme în plus de când a renunțat la fotbal și ales să își vopească barba. “Da, particip la turnee de fotbal pe plajă. Joc footvolley. Merg la plajă, mai ales puțin. Cam așa se desfășoară zilele mele. Ah, am uitat: și beau bere“, a spus Wesley Lopes pentru prosport.

Wesley Lopes la un meci de fotbal pe plajă. Sursă foto: Prosport

Mai mult, cel mai bun stranier care a trecut prin Liga 1 Betano a comentat și în legătură cu pasiunea sa pentru bere și susține că nu este adevărat că a băut 62 de sticle într-o noapte, așa cum spunea Denis Zmeu, fost coleg de la Vaslui. “Doamne fereşte!  Nu cred că există cineva în lumea asta care să poată consuma 62 de beri într-o seară. Jur! Nici măcar n-am fost vreodată pe aproape, darămite să beau 62 de beri! Dacă eu pot să beau 62 de beri, voi puteţi să mă supuneţi la toate testele internaţionale posibile, la NASA şi la ce mai vreţi voi şi să mă daţi exemplu de extraterestru. (râde) Acum serios vorbind. Nu, nu este adevărat aşa ceva!”

Wesley a jucat în 121 de meciuri în Liga 1 Betano și 13 în Cupa României. În cele două competiții, brazilianul a reușit să înscrie 74 de goluri.

Tags: