Fotbal intern

Găman îi face probleme. “Am vorbit cu el. Ştiu că venirea mea nu-l ajută!”

Valerică Găman a vorbit pentru prima dată din postura de jucător al FCSB-ului, iar fundaşul a comentat şi despre cum îl afectează venirea sa la vicecampioana României pe fratele lui.
23.01.2018 | 17:34
Găman îi face probleme.

Venirea lui Valerică Găman la FCSB l-a scos din joc pe arbitrul George Găman, care nu va mai putea arbitra meciurile vicecampioanei României atât timp cât fundaşul va evolua în tricoul “roş-albastru”.

Internaţionalul român în vârstă de 28 de ani a vorbit despre situaţia în care se află fratele său, George Găman şi susţine că a discutat cu arbitrul român despre faptul că nu va mai putea fi delegat la meciurile FCSB-ului şi a dezvăluit ce sfat i-a dat.

Ce i-a zis Valerică Găman fratelui său

“Venirea mea la Steaua nu e bună pentru fratele meu (n.r. arbitrul George Găman). Am discutat împreună, am zis că trebuie să-şi facă în continuare datoria. El este şi arbitru FIFA şi acolo are o mai bună vizibilitate. Trebuie să arbitreze foarte bine acolo şi nu cred că vor fi probleme”, a spus Valerică Găman.

George Găman este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri din Liga 1 Betano. Fratele lui Valerică Găman este arbitru FIFA, iar Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) nu-l va mai delega la meciurile disputate de FCSB. Centralul a arbitrat-o în 2017 pe vicecampioana României de cinci ori.

Iată ce meciuri ale FCSB-ului a arbitrat George Găman în 2017:

Gaz Metan – FCSB, scor 1-1, 26 februarie 2017

CFR Cluj – FCSB, scor 0-0, 17 aprilie 2017

FCSB – Voluntari, scor 2-1, 16 iulie 2017

Viitorul Constanţa – FCSB, scor 1-0, 9 septembrie 2017

FCSB – ACS Poli Timişoara, scor 7-0, 22 octombrie 2017

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri