ŞOC în tenis! Andrei Pavel divorţează pentru o jucătoare

Andrei Pavel s-a despărţit de soţie pentru eleva sa. ...
17.07.2014 | 13:14
SOC in tenis Andrei Pavel divorteaza pentru o jucatoare

Andrei Pavel s-a despărţit de soţie pentru eleva sa.

Divorţul este la modă şi în lumea sportului, nu doar în showbiz. Dovadă este cea mai recentă şi şocantă separare. Andrei Pavel  şi Simone se despart după o căsnicie care a durat două decenii. Pavel, căpitan al echipei de Cupa Davis a României, s-a îndrăgostit de o altă femeie, nimeni alta decât Tamira Paszek, 23 de ani, cea pe care o antrenează din 2012.

pavel iubita

Tamira face deja parte din grupul de prieteni ai lui Andrei, care o ia pe iubita lui peste tot. Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, la Mamaia, unde au fost surprinşi în ipostaze tandre. Tamira nu l-a scăpat din ochi pe Pavel şi a fost mai mereu lipită de el.

Andrei Pavel iubita

”Este adevărat, sunt despărţit de soţie, iar Tamira este noua mea prietenă”, spune Pavel. Apropierea dintre antrenor şi eleva sa este firească, având în vedere că sunt în permanenţă împreună. Aşa a început şi povestea de iubire dintre Andrei Pavel şi eleva sa, Tamira Paszek. Românul a pornit colaborarea cu sportiva din Austria în 2012, după turneul de la India Wells, iar lucrurile au mers de minune, încă din primul moment.

“Colaborarea dintre noi merge extraordinar. Andrei este un tip extraordinar, foarte calm pe teren, foarte pozitiv. El m-a ţinut în priză când am fost la pământ din cauză că jocul nu-mi mergea bine. Este sigur o colaborare de lungă durată”, a mărtursit Tamira, în urmă cu ceva timp. Desele lor apariţii publice din ultimele luni nu fac decât să confirme faptul că relaţia lor personală merge perfect.

pavel2_0

Pavel s-a căsătorit cu Simone în august 1999

Au împreună doi copii, o fată, Carolina Elena (15 ani) şi un băiat, Marius (12 ani). Au trăit o perioadă în Germania, acolo unde au făcut şi nunta, apoi s-au mutat în Statele Unite ale Americii, unde Pavel şi-a deschis şi o academie de tenis.

pavel1

A câştigat peste 5 milioane $ din tenis

Andrei Pavel a fost mult timp numărul unu în tenisul românesc. La simplu, sportivul originar din Constanţa a cucerit 3 trofee (Tokyo- 1998, St. Poelten-2000 şi Montreal-2001), a jucat în total nouă finale, ajungând pe locul 13 ATP, cel mai bun al carierei, în 2004. A câştigat şi şase titluri la dublu, din 11 finale disputate. Din tenis, Pavel a câştigat 5.225.028 dolari, având şi în Cupa Davis un bilanţ pozitiv: a jucat 62 de meciuri pentru România şi s-a impus în 40 dintre ele. În prezent este căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României şi o antrenează pe Tamira Paszek, din Austria. În trecut a mai lucrat cu Jelena Jankovic (Serbia).

sursă: www.click.ro

Tags: