Games, prima aplicație din România care îți dă și 2.000 de lei, o dată cu instalarea

Claudiu Ilie   
în Fortuna
16/02/2021, 13:16
Games, prima aplicație din România care îți dă și 2.000 de lei, o dată cu instalarea

Banii nu sunt o problemă. Atunci când îi ai. Așa că de ce să nu începi joaca minunată cu un ajutor ca lumea, pe care să-l simți? Ca să stai bine cu balanța și să n-ai grija unui cont din care să consumi ca să-ți crești câștigul. Da, de Fortuna Games vorbim, aplicația pe care o dai jos pe telefon și gata, poți să începi treaba cu până la 2.000 de lei pachet de bun venit. Ai 100% de la noi pentru depunerile tale.

Apoi ai totul. Ai jocuri de la EGT, Playtech, Novomatic, Synot, Kajot, Apollo. Sunt sute de jocuri. Printre ele sunt și cele de masă, pe care le joci la orice oră, zi și noapte. Ruletă sau Blackjack, mesele sunt acolo tot timpul. La fel e și în LIVE casino, unde poți să câștigi de până la 500 de ori miza la Quantum Roulette sau unde poți să pariezi până și pe culoarea cărților care vin, la Blackjack. Pentru toți ceilalți care caută altceva, e Baccarat.

Așa că, Games, Fortuna Games. Cum ar fi zis James Bond, un mare fan al cazinoului și al câștigului. Pentru Jackpot-uri de milioane și distracție fără limite.

Închide ×