Life

Gami Os din trupa 5GANG, amenințat cu un cuțit, după ce a bruscat un adolescent. Reacția lui Selly – Video

13.07.2020 | 15:54
Gami Os din trupa 5GANG amenintat cu un cutit dupa ce a bruscat un adolescent Reactia lui Selly  Video
Gami și Selly. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gami din trupa 5GANG apare într-un clip pe Youtube în timp ce este amenințat cu un cuțit și tras la răspundere pentru un episod în care a bruscat un adolescent, în 2019, la un concert.

Totul a fost o farsă marca Selly, care s-a gândit să-l facă pe prietenul și colegul lui să aibă câteva emoții după ce s-a mutat singur în casă.

ADVERTISEMENT

Andrei Gabril, cunoscut pe Instagram și Youtube drept Gami Os, este mâna dreaptă a lui Șelly, iar de curând a trecut prin clipe de coșmar, însă s-a liniștit după ce a realizat că totul a fost o glumă.

Gami Os din 5GANG, amenințat cu o armă albă

Întâmplarea a avut loc chiar pe terasa blocului unde Gami Os s-a mutat recent. În timp ce stătea pe telefon, tânărul a fost abordat de un bărbat care îi cerea socoteală pentru că i-a bruscat fiul de 15 ani la un concert.

ADVERTISEMENT

Evenimentul este unul real și a avut loc anul treuct, după ce, în timpul unui spectacol, lui i-au fost luai ochelarii de către un adolescent care nu și-a motivat gestul. Furios, Gami l-ar fi împins pe copil și i-a smuls ochelarii.

Astfel, Selly s-a gândit să-i facă o farsă și l-a trimis pe Nicu, bodyguard-ul din filmul 5GANG pe care Gami nu l-a recunoscut, și l-a amenințat pe acesta că-l taie dacă nu plătește facturile pentru psihologul puștiului, care ar fi rămas cu sechele după incidentul cu ochelarii.

ADVERTISEMENT

Vizibil traumatizat, Gami nu știa ce să răspundă. Până la urmă, Selly și prietenii lui au apărut și i-au spus că a fost o farsă, însă Andrei Gavril, zis Gami Os, a trecut prin toate stările posibile. „ Nu mai pot, tremur tot, vă rog, stați să intru în casă să beau apă. Nu sunteți normali, m-am speriat teribil, așteptam să treacă cineva, mă uitam după oameni, absolut nimeni. Este incredibil că vine unul pe terasă la mine și mă amenință cu un cuțit și nimeni nu sare.”, a încheiat Gami, relaxat că totul a fost doar o glumă.

Gami Os este prietenul cel mai bun al lui Selly și face parte din trupa  5GANG din 2018. El are un canal pe Youtube unde este urmărit de peste 500.000 de oameni. Inițial, el a început să posteze clipuri pe Youtube cu jocurile pe care le testa, în 2013.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Care dintre ei e @jador_adevarat ?

A post shared by gami (@andreigavrill) on

Pe Instgram, Gami are aproape un milion de urmăritori șis e numără printre cei mai cunoscuți tineri vloggeri din România.

ADVERTISEMENT
Tags: