Sport

Gândurile lui MM Stoica înainte de U Craiova – FCSB: „Sper să fim noi cei din ultima vreme. Pornim cu prima șansă!”

MM Stoica a vorbit despre cum se gândește că va fi partida dintre Universitatea Craiova și FCSB, fiind de părere că jucătorii lui Toni Petrea pornesc cu prima șansă.
07.05.2022 | 10:49
Gandurile lui MM Stoica inainte de U Craiova  FCSB Sper sa fim noi cei din ultima vreme Pornim cu prima sansa
Gândurile lui MM Stoica înainte de U Craiova - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu crede că CFR Cluj se va încurca la meciul cu FC Argeș și a vorbit și despre singurul arbitru pe care nu îl vrea la meciuri.

Gândurile lui MM Stoica înainte de U Craiova – FCSB

MM Stoica a vorbit înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și FCSB și consideră că echipa sa pornește cu un avantaj, chiar dacă meciul se va disputa în Bănie. Forma bună din ultima perioadă a echipei îi dă încredere managerului „roș-albaștrilor”:

ADVERTISEMENT

„Craiova trage la locul doi. Craiova o să vrea să câștige cu noi, foarte clar. Dacă mie îmi dai varianta ca pe noi să ne bată Craiova, dar să o bată și pe CFR, aleg varianta asta imediat.

Nu-mi fac nicio speranță pentru meciul CFR-ului de la Pitești. Nu sunt ironic deloc, i-am văzut. Mâine e și o sărbătoare la Pitești, nici nu o să vină multă lume la stadion”.

ADVERTISEMENT

„Oameni buni, numai unde mergem noi vine lumea la stadion. Punct! Eu sper să fim noi cei din ultima vreme.

Craiova e în formă, doar că ei au câștigat chinuit ultimul meci cu Voluntari și noi am defilat. Mă interesează ca jucătorii noștri să nu fie apăsați de miză și cred că pornim cu prima șansă”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Mi-e frică să nu ne arbitreze Feșnic, atât!”

MM Stoica a continuat și a spus că singurul arbitru de care se teme este Horațiu Feșnic: „Mie mi-e frică doar să nu ne arbitreze Feșnic, atât. Am o tresărire, nu de orgoliu, dar am o tresărire când aud că poate să ne arbitreze”.

„Nu ai cum să îi reproșezi ultimul meci al nostru, dar de-a lungul timpului a mai greșit cu noi, să ne uităm și pe meciul cu FC U Craiova 1948”, a mai spus MM Stoica și despre Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

„Dacă Craiova o să ajungă în finala Cupei României, cred că vor menaja mulți titulari la meciul de la Cluj. Dacă nu ajunge în finală, nu are nicio noimă să menajeze jucătorii”, consideră Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: