ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Jerry Gane, DEMIS? “E nevoie de schimbări MARI la echipă!”

Fostul preşedinte al CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a dezvăluit pentru Digi24 Craiova că la club este nevoie urgentă de o schimbare pe banca tehnică, după ce Jerry Gane a obţinut doar 2...
Autor: Mirela Apostol | 02.09.2014 | 11:58
Jerry Gane, DEMIS?

Fostul preşedinte al CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a dezvăluit pentru Digi24 Craiova că la club este nevoie urgentă de o schimbare pe banca tehnică, după ce Jerry Gane a obţinut doar 2 puncte din primele 6 etape, iar echipa se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1: “Această echipă trebuie să ne reprezinte cu onoare şi cu mîndrie, lucru pe care pînă acum nu l-a reuşit. Dacă aş fi preşedinte aş face schimbări mari, la toate nivelele, pentru că ceea ce se întîmplă acum nu este conform cu ceea ce cred eu că ar face bine fotbalul craiovean. Au obligaţia să dea tot ce au mai bun în ei, pentru a putea scoate un rezultat pozitiv. Din nefericire nu au reuşit în ultimele etape să arate că merită să poarte acest tricou. Nu mă aşteptam ca după şase etape să fim pe ultimul loc, însă aşa se întîmplă cînd fotbalul este condus de oameni care privesc la televizor şi au impresia că pot învăţa fotbalul. Îmi doresc foarte tare ca echipa noastră să fie formată din craioveni, împreună cu străini şi nu invers.”

ADVERTISEMENT

Conducerea CS Universitatea Craiova a discutat deja cu Gigi Mulţescu pentru preluarea băncii tehnice. Vezi aici detalii!

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!