Cele mai citite

Staff-ul naţionalei, temător: “Am fi vrut să evităm Serbia”

Echipa naţională a României şi-a aflat adversarii din grupă la Liga Naţiunilor. Ce zice Ionel Gane, secundul lui Cosmin Contra.
24.01.2018 | 14:05
Staff-ul naţionalei, temător:
ADVERTISEMENT

Gane crede că acest turneu este o şansă bună pentru România de a se pregăti de Campionatul European din 2020. Pe lângă asta, secundul lui Cosmin Contra a anunţat că “tricolorii” vor disputa patru meciuri amicale până în septembrie, iar adversarul care se va adăuga Suediei poate fi Israel:

“E o grupă grea, Serbia e favorită. Am fi dorit să o evităm, ei sunt calificaţi la Mondial, e un advesrar puternic. Şi Muntegeru ne-a creat probleme în preliminarii, ar fi o revanşă de luat. E o grupă grea şi meciurile astea nu pot decât să ne întărească pentru celelalte preliminarii. Mai avem patru meciuri amicale, Cosmin vrea să aducă jucători tineri şi poate ceilalţi vor mai evolua mai mult la echipele de club. Se pot schimba multe până în septembrie.

ADVERTISEMENT

“Nu avem nimic de pierdut”

Să analizăm, să vedem ce facem. Nu trebuie să ne speriem atât de tare, să credem mai mult în noi, nu sunt chiar aşa de decisive. E posibil să jucăm cu Israel, aşteptăm în iunie să luăm doi adversari puternici. Nu avem nimic de pierdut, numai de câştigat. Am văzut multe antrenamente, Denis s-a prezentat foarte bine, l-am văzut foarte bine. Aşteptăm meciurile oficiale, alea sunt mai importante”, a spus Ionel Gane la un post de televiziune.

România va evolua la Liga Naţiunilor alături de Serbia, Muntenegru şi Lituania.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri