Fotbal intern

Ganea A AMENINŢAT o ziaristă! “Te lipesc de perete, ţărancă proastă!”

Ionel Ganea a fost implicat într-un incident regretabil la finalul partidei CSMS Iaşi – FC Voluntari, scor 0-1. Tehnicianul ilfovenilor a ameninţat-o cu bătaia pe Alina Iosub, reportera Look TV,...
19.03.2016 | 08:31
Ganea A AMENINTAT o ziarista Te lipesc de perete taranca proasta

Ionel Ganea a fost implicat într-un incident regretabil la finalul partidei CSMS Iaşi – FC Voluntari, scor 0-1. Tehnicianul ilfovenilor a ameninţat-o cu bătaia pe Alina Iosub, reportera Look TV, şi a jignit-o grosolan.

“Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”, a fost auzit Ganea de oamenii prezenţi la zona mixtă.

În apărarea Alinei, a sărit cameramanul Look TV, iar scandalul a luat sfîrşit după ce Ganea s-a comportat ca un animal.

Conform unor martori oculari, antrenorul lui FC Voluntari a reacţionat violent pentru că a fost nevoit să aştepte pentru a-şi expune părerile despre partidă. “Hai, fă, nu mă bagi odată în direct?”, a fost replica lui Ganea pentru jurnalistă.

“Te rog frumos să vorbeşti civilizat!”, i-a răspuns reportera Look TV. Ganea a continuat: “Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p***a mă-tii!”. Alina l-a atenţionat pe tehnician că trebuie să-şi ceară scuze, moment în care fostul atacant a luat foc: “Dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”.

Reportera LookTV: ”Mi-a spus că mă dă cu capul de pereţi”

Alina Iosub a explicat cu lux de amănunte ce s-a întîmplat la finalul partidei de la Iaşi. ”L-am rugat să vină la interviu, moment în care el a început să mă jignească, să-mi spună tot felul de lucruri urîte, să mă înjure. Mi-a zis că pierde avionul. Da, este adevărat că m-a ameninţat că mă dă cu capul de pereţi. Observatorul şi-a notat totul în raport. Totul s-a întîmplat prea repede, nu m-am gîndit să depun plîngere la poliţie, dar analizez această variantă!”, a spus, pentru prosport.ro, reporterul Look TV.

După ce a realizat gesturile golăneşti pe care le-a comis, Ganea a încercat să-şi ceară scuze. A încercat să o pupe pe Alina pe obraz, însă fără succes. “Cum adică să mă pupi? Mi-ai mai făcut asta!”, a fost reacţia Alinei.

Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS Iaşi, a observat momentul şi a exclamat: ”Ma che fai, sta pupando? (n.r. “Ce faceţi? Vă sărutaţi?). Imediat, Alina Iosub i-a răspuns: ”Nu, nu mă lasă în pace”. Antrenorul grupării din Copou a replicat: ”Da, e bucuros că a cîştigat, aşa eram şi eu cînd cîştigam”. Reportera Look TV a avut ultimul cuvînd: ”E pe dracu bucuros, e un ţăran!”.

Ionel Ganea a încercat să o contacteze în trei rînduri pe Alina Iosub, însă fără succes.

Tags: