Cele mai citite

Misiune aproape imposibilă pentru FCSB în meciul cu Lazio. “Ne aprindem foarte repede!”

FCSB va întâni Lazio Roma în şaisprezecimile Europa League, iar un român care i-a întâlnit pe italieni îi avertizează pe jucătorii lui Nicolae Dică.
20.01.2018 | 08:50
Misiune aproape imposibilă pentru FCSB în meciul cu Lazio.
ADVERTISEMENT

Actualul jucător de la Carmen Bucureşti, Liviu Ganea, a vorbit despre meciul pe care FCSB îl va disputa contra echipei din Serie A. Fostul dinamovist susţine că trupa pregătită de Nicolae Dică va avea o misiune imposibilă.

Mai mult, Liviu Ganea şi-a adus aminte şi de controversatul meci pe care FC Dinamo Bucureşti l-a disputat contra italienilor de la Lazio Roma, în 2007. Atunci, trupa “câinilor” a făcut 1-1 în Itaşia, iar pe fostul stadion Lia Manoliu a pierdut cu 3-1, deşi dinamoviştii au condus la pauză.

ADVERTISEMENT

Amintiri de la Dinamo – Lazio

“Va fi foarte greu. Lazio are jucători de valoare, vine din alt fotbal. Noi, românii, ne aprindem foarte repede şi ne place să fim optimişti. Sunt convins că şi patronul celor de la FCSB e foarte optimist şi va spune că, până la urmă, sunt 11 contra 11. E o diferenţă certă între valoarea jucătorilor şi atunci nu poţi trece cu vederea acest lucru”, a spus Liviu Ganea, conform prosport.

“Am fost pe bancă, ţin minte câtă lume a fost, ce entuziasm a fost atunci. Şi atunci, dacă stăm să ne gândim, calculele de pe hârtie erau la fel ca acum. Aveam 17 ani atunci. La penaltiul acela, eu eram în spatele porţii, mă încălzeam. Am văzut şi eu că s-au scris o grămadă de chestii, sunt doar supoziţii. E foarte greu să pot să afirm acest lucru. Nu poţi spune doar ce ai auzit. Într-adevăr, erau foarte mulţi nervi în vestiar, după meci. Toată lumea era supărată, mai ales cei tineri erau foarte supăraţi. Era o şansă pentru toată lumea. Era o carte de vizită extraordinară”, a mai spus Liviu Ganea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri