Ganea, despre regresul fotbalului românesc: “Cel mai bun exemplu, Ungaria”

Mirela Apostol   
în Casa Pariurilor Liga 1
25/05/2018, 16:41
Ganea, despre regresul fotbalului românesc: “Cel mai bun exemplu, Ungaria” GALERIE FOTO
Ganea, despre regresul fotbalului românesc

Ganea, despre regresul fotbalului românesc de după 1989. Ionel Ganea dă ca exemplu de dezoltare ţara vecină, care în opinia sa are jucători de fotbal mult mai puţin talentaţi decât au românii.

În prezent liber de contract, Ionel Ganea a făcut o analiză a fotbalului românesc: “Toţi europenii îşi apără ţara. Nimeni nu mai apără ţara noastră. Nu vedeţi că s-a făcut protocol ca SRI-ul să conducă ţara? Păi s-o conducă, mă, dar s-o conducă cu oamenii care se pricep. Nu să distrugă sau să fie interesaţi să-şi aducă nu ştiu câţi bani în buget şi aşa mai departe. Şi restul ţării să muncească şi să moară de foame. Nu e normal! Să fie oameni calificaţi, să dezvoltăm, să investim şi noi.

Ionel Ganea, despre regresul fotbalului românesc: “Oamenii fac ce vor ei”

La noi s-au închis toate! Toate centrele de cercetare s-au închis, pentru că Europa vrea să ne bage pe gât toate medicamentele, toate injecţiile şi toate prostiile. Tractorul (n.r – uzina din Braşov) era una dintre cele mai mari uzine de tractoare şi camioane… Mă, vreau să văd şi eu nişte oameni din politică care să apere România. Îşi fac ei interesul acolo… Nu zice nimeni să nu-şi facă, da faceţi şi pentru România, mă.

Cel mai bun exemplu pentru noi e Ungaria. Ungaria e independentă. Bun, e în Europa, dar oamenii fac ce vor ei. Nu fac ce le dictează alţii, nu se vând pe nimic. Şi dacă se mai nasc de acum încolo cinci generaţii maghiare, tot nu sunt mai talentaţi ca noi. Foarte puţini au talentul şi calitatea noastră”, a declarat Ionel Ganea la Prosport LIVE.

Problemele fotbalului românesc se văd atunci când echipele din Liga 1 Betano ajung în Europa şi sunt eliminate din primele tururi preliminare, cu unele excepţii dar şi la echipa naţională a României. Ultimul turneu final a fost EURO 2016, iar “tricolorii” n-au trecut de faza grupelor. La Mondialul din Rusia, din acest an, România nu a reuşit să se califice.

Ganea, despre regresul fotbalului românesc
Ganea, despre regresul fotbalului românesc
Închide ×