Fotbal intern

Foto. Primele imagini cu Ganea la Bilbao! A făcut vizita medicală

Viitorul Constanţa a anunţat pe site-ul oficial al clubului că s-a înţeles cu Atletic Bilbao pentru transferul lui Cristi Ganea.
15.01.2018 | 15:30
Foto Primele imagini cu Ganea la Bilbao A facut vizita medicala
ADVERTISEMENT

UPDATE / Cristi Ganea a trecut vizita medicală la Bilbao şi este oficial jucătorul “leilor”. Parametrii lui Ganea sunt foarte buni, aşa cum se şi aşteptau bascii. Românul este apreciat pentru calităţile sale fizice.


 Cele două părţi s-au înţeles pentru transferul jucătorului din vară, iar până atunci Ganea va evolua în tricoul Viitorului. Fundaşul va avea un angajament pe trei ani de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul:

ADVERTISEMENT

“Athletic Club Bilbao şi FC Viitorul au ajuns la un acord de principiu pentru transferul jucătorului Cristian Ganea la gruparea bască, începând cu data de 1 iulie 2018. Ganea va semna pe trei sezoane cu Athletic Club Bilbao (2018/2019, 2019/2020 şi 2020/2021), cu opţiunea să-şi prelungească contractul pentru un sezon suplimentar. Cristian Ganea va fi jucătorul Viitorului până pe 30 iunie 2018, astfel încât va juca restul sezonului 2017-2018 pentru campioana României“, se arată în comunicatul oficial al campioanei României.

“Eu au venit după mine, nu m-am oferit eu”

“Sunt în discuţii cu Athletic Bilbao, dar nu s-a făcut nimic deocamdată, nu s-a semnat niciun contract. Eu mi-l doresc, vreau să plec într-un campionat mai puternic, mai ales că am şi demonstrat asta de când sunt la Viitorul. Cunosc limba spaniolă foarte bine, cu limba bască nu prea mă împac, dar cel mai mult contează că cei de la Athletic mă doresc. Ei au venit după mine, nu m-am oferit eu”, spunea Ganea, înainte ca cele două părţi să se înţeleagă.

ADVERTISEMENT

1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Ganea

Tags: