Fotbal intern

Gică Hagi şi-a ales un nou favorit. “E cel mai bun stângaci din România!”

Gică Hagi, patronul şi antrenorul celor de la FC Viitorul Constanţa, a vorbit despre situaţia lui Cristi Ganea.
30.11.2017 | 19:40
Gică Hagi şi-a ales un nou favorit.
ADVERTISEMENT

Cristi Ganea este unul dintre cei mai curtaţi jucători din lotul formaţiei FC Viitorul Constanţa, iar fotbalistul este pe lista formaţiei Athletic Bilbao – vezi detalii aici. Gică Hagi, patronul campioanei României, a avut numai cuvinte e laudă la adresa lui Cristi Ganea şi consieră că acesta este cel mai bun stângaci din România.

Mai mult, Gică Hagi consideră că echipa naţională a României va avea de câştigat de pe urma lui Cristi Ganea, cel care poate evolua pe două postruri, mijlocaş şi fundaş stânga. ”Ganea e cel mai bun stângaci din România. Spuneţi-mi voi alt stângaci din România; pe randament, nu că zice Hagi. Nu voia să joace mijlocaş, iar acum joacă şi mijlocaş. L-am făcut să joace două posturi. Două posturi pentru echipa naţională, mijlocaş şi fundaş stânga. Mai există altul? Mai e vreun stângaci mai bun ca el de la mijloc în jos?!”, a spus Hagi, într-o conferinţă de presă.

Hagi l-ar ceda pe Ganea pentru 600.000 de euro

Athletic Bilbao nu este singura echipă din Europa care a pus ochii pe Cristi Ganea. Fundaşul lui FC Viitorul Constanţa se află şi pe lista unor formaţii din Bundesliga, dar şi a celor de la Olympiakos. Se pare că patronul şi antrenorul celor de la FC Viitorul Constanţa ar fi dispus să negocieze şi pentru un împrumut, contra sumei de 600.000 de euro. 

ADVERTISEMENT

În România, Cristi Ganea a evoluat la echipe precum ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari şi FC Braşov, iar în 2015 a ajuns la FC Viitorul Constanţa, echipă alături de care a reuşit să câştige titlul de campion în sezonul 2016-2017 din Liga 1 Betano.

1.200.000 de euro este cota lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri