Fanatik Show

Ganea, DEMIS! Prima reacţie: “Acţionari VAGABONZI!”

UPDATE 21:20 / Ganea a explodat. El a lansat un atac dur la adresa suporterilor, care au şi o parte din acţiunile Rapidului. "Suporterii ăia, doi-trei, care au fost acţionari, făceau înainte...
29.09.2014 | 18:20
Ganea DEMIS Prima reactie Actionari VAGABONZI

UPDATE 21:20 / Ganea a explodat. El a lansat un atac dur la adresa suporterilor, care au şi o parte din acţiunile Rapidului. “Suporterii ăia, doi-trei, care au fost acţionari, făceau înainte bani din bilete şi după ce n-a mai mers au venit cu tot felul de propuneri. Păi ce au investit ei?! N-au bani să treacă strada şi ei sînt acţionari! Păi ei i-au incitat împotriva mea şi pe cei de la tribună. Cum să vină suporterii îmbrăcaţi în negru şi cu cap de mort pe tricou? Sînt vagabonzi şi huligani! Pentru jucători m-aş bucura ca situaţia să se redreseze cît mai repede. Lor am încercat să le spun că nu e un meci aşa important, ca să nu fie presiune suplimentară pentru ei”, a declarat Ionel Ganea la Sport.ro.

UPDATE 21:00: Marian Rada spune că nu a acceptat încă oferta lui Valerii Moraru de a deveni antrenorul Rapidului. “Eu nu sînt antrenor principal acum. Nu vreau să fiu pus două zile şi în a treia să îmi spună că nu mai este nevoie de mine. L-au sunat pe Pustai, l-au sunat pe Andone, au fost refuzaţi şi ce-au zis: «Gata, îl punem pe Rada». Dar eu nu mai vreau aşa. M-a sunat Valerii Moraru şi am vorbit puţin la telefon. I-am zis că nu ştiu ce o să fac şi că mîine o să mă ocup de echipă ca şi pînă acum, adică din postura de director tehnic. I-am spus să organizeze concurs de CV-uri. Păi, nu aşa spune Legea Insolvenţei? Şi doar nu o să încălcăm legea acum. Să facă ei concurs, îmi depun CV-ul şi să îl aleagă pe care e mai bun”, a declarat Marian Rada.

UPDATE 18:20 / Patronul Rapidului a anunţat pentru FANATIK.RO că a ajuns la un acord cu Ganea pentru rezilierea contractului. Antrenamentele vor fi conduce de mîine de Marian Rada. “Ganea nu mai este antrenorul Rapidului! A semnat rezilierea! Ne-am despărţit amiabil. Voi discuta marţi cu Rada. Va fi antrenorul nostru cel puţin pînă în iarnă, dacă nu pînă la finalul campionatului. Dar mîine voi discuta mai multe cu domnul Rada pe marginea acestui subiect”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

UPDATE 17:26 / “Ganea are contract pînă în vară. Nu înţeleg de ce Moraru spune că nu l-a vrut, fiindcă el a fost prezent la negocieri! Salariul său este de 3.000 de euro pe lună, nu poate pleca oricum. Se presupune că noi avem cei mai frumoşi suporteri. Atunci de ce i-au cerut lui Ganea demisia din minutul 10? E normal ca o astfel de atitudine să îşi pună amprenta asupra jocului echipei”, a declarat Nicolae Manea la FANATIK SHOW.

UPDATE 16:49 / Turnură spectaculoasă de situaţie la Rapid! Întîlnirea dintre Valerii Moraru şi Ionel Ganea nu a clarificat situaţia aşa cum se aştepta patronul echipei, “Ganezul” fiind, şi după întrevederea cu omul de afaceri din Republica Moldova, antrenorul echipei feroviare. “Momentan, nu am de gînd să plec, nu reziliez contractul! Sînt antrenorul Rapidului şi trebuie să salvez echipa de la retrogradare”, s-a destăinuit tehnicianul echipei din Grant apropiaţilor. Contactat de FANATIK.RO, Valerii Moraru a confirmat situaţia de la Rapid. “Nu s-a luat nici o decizie momentan!”.

UPDATE 15:50 / Valerii Moraru şi administratorul special al Rapidului, Dragoş Frăţilă, discută în aceste momente, alături de Ionel Ganea, termenii despărţirii de Rapid! “Momentan, discuţiile se află în desfăşurare. Nu este nimic concret, dar din ce ne-a transmis Ionel Ganea, acesta nu mai doreşte să mai stea în presiune. Este o şansă mare ca Moraru să rupă înţelegerea cu antrenorul echipei”, au dezvăluit surse din cadrul clubului feroviar pentru FANATIK.RO.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Eşecul din derby-ul cu Dinamo  nu a fost digerat de către Valerii Moraru, patronul Rapidului urmînd ca luni după-amiază să aibă o întrunire cu administratorul juridic, Cristina Andronache, pentru a încerca demiterea lui Ionel Ganea. Conform surselor FANATIK.RO, Cristi Pustai va fi noul antrenor al grupării feroviare!

Declaraţiile lui Nicolae Manea, fostul preşedinte al Rapidului, s-au confirmat! Manea a dezvăluit în cadrul emisiunii FANATIK SHOW, din urmă cu cîteva zile, că Ionel Ganea va fi demis dacă o să piardă meciul cu Dinamo! “În eventualitatea unui eşec cu Dinamo, Ionel Ganea nu mai este antrenorul Rapidului”, declara Nicolae Manea. Ca urmare a eşecului împotriva rivalei din “Groapă”, Moraru a stabilit o întîlnire cu Cristina Andronache, Dragoş Frăţilă, admnistratorul special, dar şi cu Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului, pentru a se ajunge la o înţelegere pentru rezilierea contractului!

Ganea nu îşi prezintă demisia!

Conform apropiaţilor din anturajul lui Ionel Ganea, tehnicianului Rapidului nu este de acord să îşi depună demisia, gruparea feroviară riscînd, în acest moment, să aibă doi antrenori la club! “Ganea nu renunţă la pretenţiile financiare! Vrea să fie plătit pînă la finalul contractului, adica vrea să primească aproximativ 100.000 euro”, au dezvăluit sursele din cadrul clubului giuleştean pentru FANATIK.RO.

pustai_1-630x400

Pustai, noul antrenor!

Refuzul lui Ioan Andone de a prelua Rapidul, dar şi după ce s-a consultat cu apropiaţii, l-au convins pe Valerii Moraru că cea mai bună soluţie pentru banca formaţiei giueleştene este Cristian Pustai! Fostul tehnician al Pandurilor urmează să îşi pună semnătura pe un contract valabil pe un an de  zile, cu opţiune de prelungire. “Pustai este un antrenor care va fi bine primit de fani, a creat echipe care prestează un joc ofensiv, plăcut ochiului, dar are şi rezultate”, au fost dezvăluirile făcute de patronul Rapidului către apropiaţi. Contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere, acţionarul majoritat a confirmat, voalat, interesul pentru Cristian Pustai. “L-am rugat pe administratorul judiciar să convoace o şedinţă în care toate părţile implicate să îşi spună opinia. Avem mai multe variante de antrenori liber de contract, însă mai întîi trebuie să rezolv problemele cu Ionel Ganea. Eu sînt un simplu acţionar, nu pot decide fără acordul administratorului judiciar”, a declarat Moraru pentru FANATIK.RO.

9 etape din Liga 1 a stat Ionel Ganea pe banca Rapidului

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: