Fotbal intern

Ganea, la Anderlecht? Oficialii lui Hagi: “Au fost la meciul cu APOEL”

UPDATE. Directorul general al echipei campioane, Cristian Bivolaru, a dezvăluit, după ce au apărut informaţii cu privire la transferul lui Cristi Ganea la Anderlecht, că scouteri ai belgienilor...
29.07.2017 | 15:20
Ganea la Anderlecht Oficialii lui Hagi Au fost la meciul cu APOEL

UPDATE. Directorul general al echipei campioane, Cristian Bivolaru, a dezvăluit, după ce au apărut informaţii cu privire la transferul lui Cristi Ganea la Anderlecht, că scouteri ai belgienilor au fost la meciul Viitorul-APOEL. Şeful Viitorului a menţionat însă că nu există o ofertă certă şi că ultima ofertă scrisă pentru fundaşul stânga de 25 de ani a venit anul trecut de la echipa poloneză de primă divizie, Lech Poznan.

“Am înţeles că au fost câţiva scouteri de la Anderlecht la meciul cu Apoel Nicosia, dar nu a apărut încă nicio ofertă concretă pentru Cristi Ganea. A mai fost la meci şi un trimis al clubului PAOK Salonic, care mi-a spus că a fost impresionat de jocul lui Cristi. Deocamdată, singura ofertă scrisă pentru Ganea a fost cea de anul trecut, primită de la Lech Poznan. La acea vreme, cluburile s-au înţeles, dar jucătorului nu i-a convenit salariul şi afacerea a căzut”, a declarat Cristian Bivolaru.

*******************************************************************************************************

După ce şi-a acontat deja cinci milioane de euro, din transferurile lui Florinel Coman la Benfica şi Romario Benzar la Sporting Braga (care vor pleca după “dubla” din Liga Campionilor, cu Apoel), Gică Hagi este pe cale să mai dea o lovitură financiară.Este vorba de transferul altui tânăr proaspăt campion în această vară cu Viitorul Constanţa, jucătorul începutului de sezon în România.

E uşor de ghicit despre cine este vorba, golurile sale de senzaţie făcând deja înconjurul lumii. Tânărul Cristi Ganea (25 de ani) a “lovit” în prima etapă, cu Gaz Metan Mediaş, dar mai ales în Champions League, cu Apoel Nicosia, execuţia sa “a la Roberto Carlos” aducându-l în vederile echipelor importante ale Europei – video. Fotbalistul lui Hagi a fost urmărit din tribună de un oficial al lui Anderlecht, trimis la meciul din România la solicitarea antrenorului Rene Weller.

Ganea transfer. Eroul lui Hagi, urmărit special la meciul cu Apoel

Ganea transfer. Oficialul campioanei Belgiei a discutat la începutul meciului cu reprezentanţii echipei române şi urmează ca în zilele următoare să îi prezinte tehnicianului elveţian un raport despre evolutia fundaşului lui Viitorul. Cristi Ganea mai fusese dorit în vară şi de Constantin Gâlcă la Al Feiha, însă negocierile dintre conducătorii grupării din Arabia Saudită şi Hagi nu au avut finalitate.

Fundaşul stânga venit în 2015 la Viitorul Constanţa nu ar fi la prima aventură în străinătate, el mai evoluând şi la Mallorca B, în Spania. În acest moment, jucătorul născut la Bistriţa este cotat la 1,2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

70 de meciuri are Ganea la Viitorul Constanţa şi 31 la CS Universitatea Craiova

6 goluri şi 8 assisturi are Ganea pentru echipa lui Hagi