Carousel hot news

Ganea vrea să plece de la Viitorul. “E campionatul care mi se potriveşte!” Ce zice de Cosmin Contra

A reuşit cu uşurinţă să se impună în primul unsprezece al Viitorului, iar a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României. Cristi Ganea a dezvăluit unde şi-ar dori să...
02.10.2017 | 10:51
Ganea vrea să plece de la Viitorul.
ADVERTISEMENT

A reuşit cu uşurinţă să se impună în primul unsprezece al Viitorului, iar a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională a României. Cristi Ganea a dezvăluit unde şi-ar dori să joace pe viitor şi susţine că a fost afectat când i s-a spus că este “căpşunar”.

“Aş vrea să joc în Spania. Consider că este campionatul care mi se potriveşte cel mai  mult. Nu sunt căpşunar, am avut tot ce îmi trebuia în copilărie. Nu ştiu de unde a ieşit asta, cum că aş fi căpşunar, tot presa mi-a zis aşa. Părinţii mei au un restaurant în Spania, iar eu de mic am avut tot ce îmi trebuie. Acum, toţi sunt în Spania, părinţii şi sora mea mai mare. Doar eu am rămas în România. Dar poate o să plec şi eu”, a spus Ganea.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cristi Ganea se bucură că are antrenor român la naţională

Ganea a vorbit şi despre decizia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) de a-l înlocui pe Christoph Daum cu fostul antrenor al lui FC Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT

“Federaţia a făcut cea mai bună alegere prin aducerea unui antrenor român. Era cel mai potrivit, în acest moment al naţionalei”, a mai spus jucătorul de la FC Viitorul Constanţa, conform libertatea.

1.200.000 de euro este cota lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri