Sporturi

Garbine Muguruza a intrat în vacanţă! Ce destinaţie a ales iberica pentru “off-season”. Foto

15.11.2018 | 12:00
Garbine Muguruza a intrat in vacanta Ce destinatie a ales iberica pentru offseason Foto

Garbine Muguruza se reface pentru noul sezon în Mauritius. Fostul lider mondial din WTA, actualmente pe locul 18 WTA, a decis să-şi ofere o vacanţă binemeritată în depărtatele insule Mascarene. În ultima vreme, iberica nu s-a descurcat pe terenul de tenis aşa cum s-ar fi aşteptat şi a înregistrat de-a lungul anului mai multe rezultate care nu au mulţumit-o, iar în ultima vreme a avut parte de mai multe scandaluri cu antrenorul ei.

Presa din Spania titrează că iberica şi-a luat vacanţă în off-season doar pentru a sta departe de problemele pe care le are în cadrul echipei, conflictele şi discuţiile aprinse purtate cu antrenorul său, Sam Sumyk. Jurnaliştii iberici nu-şi explică de ce Muguruza continuă să lucreze cu tehnicianul francez: “Muguruza încearcă să se deconecteze înainte de a se întoarce la lucru alături de Sam Sumyk. Ea se bucură de o vacanţă în Mauritius, după un an 2018 de-a dreptul dezamăgitor.”

Garbine Muguruza şi destinaţia aleasă pentru relaxare

La Turneul Elitelor de la Zhuhai, relaţia dintre Garbine Muguruza şi Sam Sumyk a ajuns la apogeul conflictual. De curând, iberica a vorbit despre acest episod, precizând că nu i se pare nimic în neregulă. “De ce vorbiți atât de mult despre asta? Este o prostie, dar cred că oamenii dau mai tare volumul când antrenorul meu vine pe teren, pentru că se așteaptă la ceva. Nu încerc să fiu cea mai elegantă persoană, încerc să concurez. Am sânge fierbinte, sunt impulsivă, am momente nebunești. Asta sunt, asta e realitatea”, a declarat Muguruza, potrivit El Confidencial.

Ea a publicat o fotografie din vacanţă, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară. “De ce eşti aşa de serioasă, Mugu? Eşti în paradis”, “Bucură-te de fiecare secundă petrecută acolo, Garbi!”, “Meriţi această vacanţă. Garbine! Încarcă-ţi bateriile, vei reveni cu siguranţă!”, au fost doar câteva dintre comentariile suporterilor ibericei la postarea fostului lider mondial din WTA.

Tags: