Garbine Muguruza, ieşire nervoasă în faţa jurnaliştilor! “Mă doare în cot”

Irina Aldea   
in Sporturi
10/04/2018, 19:38
Garbine Muguruza, ieşire nervoasă în faţa jurnaliştilor! “Mă doare în cot”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Muguruza, care în semifinale reuşise să treacă de Ana Bogdan, a avut mari probleme în startul partidei. Babos a fost mai exactă şi a reuşit să îşi adjudece primul set, scor 6-3. A fost primul set pierdut de iberică la turneul din Mexic. Jucătoarea din Ungaria a început şi manşa secundă cu break, dar Muguruza a revenit pentru a egala la doi. Apoi a făcut break în ultimul game din set şi a câştigat cu 6-4. În setul decisiv, iberica a făcut break în game-ul şase şi a reuşit să îl apere până la final.

La conferinţa de presă de după meci, jurnaliştii au pus-o pe Muguruza într-o situaţie incomodă, întrebând-o ce părere are despre vocile care spun că gradul său de succes din turneele importante e mult mai mic decât cel din competiţiile de o anvergură mai mică.

Garbine Muguruza: “Mă doare în cot”

Iberica a reacţionat agresiv la întrebarea primită, punându-i la zid pe contestatari. “Mă doare în cot de cei care spun asta. Îmi pare rău că trebuie să mă exprim aşa, dar eu sunt foarte mulţumită cu cariera mea. Îmi doresc să adun titluri, oriunde s-ar întâmpla acest lucru. Vreau să câştig, vreau să joc mai bine şi să lupt pentru locul unu mondial. Aşa gândesc, acestea sunt obiectivele mele”, a declarat Muguruza.

Închide ×