Garbine Muguruza, optimistă înainte de Miami Open: “Mă voi impune aici”

Irina Aldea   
in Sporturi
21/03/2018, 14:28
Garbine Muguruza, optimistă înainte de Miami Open: “Mă voi impune aici”

Garbiñe Muguruza a declarat marţi la Florida că are “speranţa” de a câştiga într-o zi marele trofeu de la Miami, unul dintre turneele sale preferate din întreg circuitul. Iberica vine după o eliminare prematură la Indian Wells, acolo unde a fost învinsă în turul secund de jucătoarea din America aflată pe locul 89 WTA, Saschia Vickery.

“Este unul dintre turneele mele preferate, dar nu înseamnă că voi câştiga, însă aştept să îmi îmbunătăţesc jocul şi să ajung în rundele finale, iar într-un an mă voi impune aici”, a declarat iberica de pe locul 3 WTA. Astfel, ea doreşte să dea uitării faptul că nu a reuşit niciodată să treacă de optimi la Miami, o fază în care a ajuns de patru ori în întreaga sa carieră. Anul trecut, Garbine s-a retras în optimi în faţa danezei Caroline Wozniacki după ce pierduse primul set la tie break.

Muguruza, misiune dificilă în turul secund la Miami

Garbine Muguruza o va înfrunta în turul secund la Miami Open pe senzaţia de 16 ani din Statele Unite ale Americii, Amanda Anisimova, care a trecut de Wang în trei seturi în turul inaugural. Muguruza şi Anisimova nu s-au mai întâlnit până în prezent niciodată, iar iberica va fi nevoită să joace la cel mai înalt nivel pentru a-i ţine piept tinerei de doar 16 ani. 

Închide ×