Sporturi

Garbine Muguruza, lăsată cu gura căscată de un jurnalist la Australian Open: ”Cum a fost să fii în comă doi ani?”

29.01.2020 | 08:41
Garbine Muguruza lasata cu gura cascata de un jurnalist la Australian Open Cum a fost sa fii in coma doi ani
ADVERTISEMENT

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep în semifinale la Australian Open 2020, a fost surprinsă de un jurnalist la conferința de presă după victoria din sferturile de finală.

Garbine Muguruza, lăsată cu gura căscată de un jurnalist la Australian Open: ”Nu o văd ca o comă”

”Să spui că am fost în comă este un comentariu destul de dur. Aș spune că în acești ani am avut mai puțin succes, în comparație cu anii mei anteriori. Așa văd această perioadă”, a fost răspunsul Garbinei Muguruza pentru jurnalistul prezent la Australian Open.

ADVERTISEMENT

”Nu o văd deloc ca o comă. Cred doar că te lupți ca jucător și există momente în care lucrurile nu îți ies cum vrei. Trebuie doar să ai răbdare și să treci peste momentele grele. Trebuie să te agăți acolo și totul se va întoarce”, a mai spus jucătoarea spaniolă.

Muguruza, impresionată de Halep

Garbine Muguruza a prefațat și întâlnirea cu Simona Halep din semifinalele Australian Open. Sportiva din Spania declară că se așteaptă la un meci dificil cu favorita patru de la Melbourne, pe care o admiră pentru constanța în evoluții din ultimii ani, când românca a reușit să rămână mereu printre primele 10 jucătoare din circuit.

ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova, scor 7-5, 6-3, în sferturile de finală ale Australian Open și va lupta pentru un loc în ultimul act cu Simona Halep, cea care a ajuns în semifinale fără să cedeze vreun set.

Halep i-a cucerit pe jurnaliști

Halep a învins-o pe Kontaveit, scor 6-1, 6-1, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open. Românca, care  nu a mai pierdut o semifinală de Grand Slam de cinci ani, o va întâlni la Melbourne pe Garbine Muguruza. Partida a fost progrmată pentru joi dimineață, nu înainte de ora 06:30.

ADVERTISEMENT

Victoria fabuloasă Simonei Halep în fața lui Anett Kontaveit și calificarea în semifinale la Australian Open i-au adus româncei numai cuvinte de laudă din partea presei internaționale, care o consideră principala favorită la câștigarea trofeului.

Muguruza, avantaj la directele cu Halep

Pentru accederea în penultimul act la Australian Open, Simona Halep este sigură din punct de vedere financiar de câştigarea a 720.200 dolari. Însă, Halep ţinteşte mult mai sus, iar câştigarea trofeului ar aduce un bonus de 2,85 milioane dolari, în timp ce învinsa s-ar mulţumi cu 1,43 milioane.

ADVERTISEMENT

Muguruza o conduce pe Simona Halep la meciurile directe, scor 3-2, și se anunță o adversară redutabilă. Deşi a avut un 2019 modest, dovadă că a ieşit din zona capilor de serie de la Australian Open 2020, jucătoarea din Spania pare că şi-a regăsit forma care i-a adus două titluri de Grand Slam.

ADVERTISEMENT