Video. Paşi mici spre Halep! Muguruza, victorie facilă la Monterrey

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
06/04/2018, 15:38
Video. Paşi mici spre Halep! Muguruza, victorie facilă la Monterrey

Muguruza a trecut de Alison Riske, locul 89 WTA, scor 6-2, 6-3, partidă care a durat 84 de minute. În urma acestui rezultat, jucătoarea iberică şi-a asigurat prezenţa în sferturile de finală de la Monterrey, unde o va înfrunta pe Ajla Tomljanovic, locul 96 WTA. La singurul direct, la Miami 2014, australianca s-a impus.

 

Simona Halep, obligată să fie peste Muguruza pe zgură

În drumul ei spre finala turneului din Mexic, Muguruza poate da şi peste o româncă. Ar putea să o înfrunte pe Ana Bogdan în semifinale, în cazul în care aceasta reuşeşte să treacă de americanca Danielle Rose Collins.

Cum nu are puncte de apărat în această perioadă, Muguruza şi-a asigurat deja un plus de 60 de puncte prin calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA International de la Monterrey. Va avea cel puţin 6030 de puncte, cu 2110 mai puţine decât Simona Halep. Chiar dacă diferenţa este mare, trebuie ţinut cont că Simona va avea de apărat 3070 de puncte pe zgură, în vreme ce iberica doar 601. Ceea ce înseamnă că românca are nevoie de rezultate mai bune decât Muguruza pe zgură pentru a nu fi depăşită de jucătoarea din Spania după Roland Garros.

Închide ×