Sporturi

Garbine Muguruza nu se teme de Simona Halep: „Sunt entuziasmată că voi juca din nou cu ea”

29.01.2020 | 08:30
Garbine Muguruza nu se teme de Simona Halep Sunt entuziasmata ca voi juca din nou cu ea
ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza a prefațat întâlnirea cu Simona Halep din semifinalele Australian Open. Sportiva din Spania declară că se așteaptă la un meci dificil cu favorita patru de la Melbourne, pe care o admiră pentru constanța în evoluții din ultimii ani, când românca a reușit să rămână mereu printre primele 10 jucătoare din circuit.

Garbine Muguruza se așteaptă la un meci greu cu Simona Halep

Garbine Muguruza a trecut în sferturile turneului de Mare Șlem de la Melbourne de Anastasia Pavlyuchenkova și va lupta pentru un loc în ultimul act cu Simona Halep, cea care a ajuns în semifinale fără să cedeze vreun set.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de pe locul 32 WTA declară că se așteaptă la un meci dificil contra favoritei patru de la Melbourne, dar este entuziasmată că va juca din nou împotriva Simonei Halep, cu care s-a confruntat ultima dată în 2018, tot într-o semifinală de Grand Slam, la Paris.

Cred că va fi un meci foarte dificil. Este o semifinală contra unei jucătoare din top 5 mondial, este firesc să fie greu, dar sunt entuziasmată că voi juca din nou contra Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Ea este o jucătoare cu evoluții foarte solide, a avut constanță în joc în toți acești ani”, a declarat Garbine Muguruza.

Avantaj în meciurile directe pentru Muguruza

Meciul din semifinalele Australian Open va consemna a șasea întâlnire directă dintre Simona Halep și Garbine Muguruza în circuitul WTA.

ADVERTISEMENT

Sportiva din Spania, fost lider mondial, a câștigat trei dintre cele cinci jocuri cu Halep, în 2014 la Wuhan, în 2017 la Cincinnati și sezonul următor la Doha, în timp ce Simona a învins-o pe Garbine în urmă cu cinci ani la Stuttgart și în 2018, în semifinalele Roland Garros, turneu pe care avea să îl câștige după finala cu Sloane Stephens.

  • 2 titluri de Grand Slam a câștigat Garbine Muguruza în carieră: Roland Garros în 2016 și Wimbledon în 2017
ADVERTISEMENT