Sport

Garbine Muguruza, vacanță în România. Se distrează copios pe muzica lui Puya. Video

Garbine Muguruza a vizitat mai multe obiective turistice superbe din țara noastră. Printre ele, Peștera Dâmbovicioara și Parcul Național Piatra Craiului.
06.07.2021 | 17:17
Garbine Muguruza vacanta in Romania Se distreaza copios pe muzica lui Puya Video
Tenismena iberică a petrecut o scurtă vacanță în Transilvania. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eliminată de la Wimbledon în turul al treilea, după un meci pierdut în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 2-6, în fața tunisiencei Ons Jabeur Garbine Muguruza a avut parte de o scurtă vacanță. Destinația? Nu vreo plajă exotică de peste mări și țări, ci tocmai Transilvania.

Da, ați auzit foarte bine. Sportiva iberică a profitat de timpul liber pentru a vizita câteva dintre cele mai frumoase obiective turistice ale țării. Printre ele se numără Peștera Dâmbovicioara, Cheile Dâmbovicioarei și Parcul Național Piatra Craiului!

ADVERTISEMENT

Câștigătoare a turneelor de Grand Slam de la Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017, Muguruza s-a aflat, pentru o scurtă perioadă, în fruntea clasamentului WTA, chiar în sezonul în care a triumfat pe iarba londoneză. Acum, însă, ocupă poziția a 12-a, dar se poate mândri cu trofeul cucerit în luna martie, la Dubai.

Garbine Muguruza, vacanță de neuitat în România. Cum s-a distrat fostul lider mondial

Cum drumul Wimbledon s-a oprit încă din turul al treilea, Garbine Muguruza a avut suficient timp la dispoziție pentru a admira peisajele superbe din România și a gusta din preparatele noastre tradiționale.

ADVERTISEMENT

Și nu doar de ele s-a îndrăgostit iremediabil în scurta sa vizită pe meleagurile noastre. Fostul lider mondial s-a filmat în timp ce fredona refrenul melodiei „Undeva în Balcani”, lansate de Puya cu aproape 12 ani în urmă. E de la sine înțeles că imaginile au făcut deliciul fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Foto: Instagram Garbine Muguruza

Imagini nemaivăzute pe terenul de tenis. Ons Jabeur a vomitat la minge de meci, apoi s-a ridicat și a câștigat

În altă ordine de idei, meciul pierdut de Muguruza la Wimbledon în fața tunisiencei Ons Jabeur a fost presărat cu scene ce până mai ieri păreau de neconceput pentru tenis.

ADVERTISEMENT

Copleșită de emoții, căldură și oboseală, după aproape două ore și jumătate de joc, ocupanta locului 21 în ierarhia mondială s-a simțit rău și a vomitat pe marginea terenului Arenei Centrale de la Wimbledon, chiar înaintea punctului final, când scorul era 5-7, 6-3, 5-2.

Imediat, a găsit resurse nebănuite, s-a ridicat și a reușit să obțină calificarea în optimile de finală, unde o aștepta poloneza Iga Swiatek. Deși aceasta se află pe poziția a noua, Jabeur a obținut o victorie în trei seturi, 5-7, 6-1, 6-1 și, implicit, prima sa calificare în sferturile de finală ale turneului.

ADVERTISEMENT

Acum mă simt bine, pot să mai joc încă un meci. Asta e cea mai bună zi a carierei mele. Mă deranjează pe fond de stres, oboseală; uneori când beau apă nu o asimilez, iar din acest motiv mă îmbolnăvesc.

Am avut emoții azi, Muguruza joacă incredibil pe iarbă, a fost dificil în primul set, dar după aceea am reușit să mă calmez. Când joc relaxată, totul se îmbunătățește”, a declarat tunisianca, la finalul partidei din turul al treilea.

ADVERTISEMENT
Tags: