Fanatik Show

Lovitură pentru Gardoş! “Nu poate juca pînă la finalul lunii august pentru Southampton”

UPDATE 11:39 / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit cînd va putea Gardoş să debuteze în tricoul lui Southampton. "Am vorbit cu Florin, era foarte fericit că a semnat. Astăzi...
15.08.2014 | 11:40
Lovitura pentru Gardos Nu poate juca pina la finalul lunii august pentru Southampton

UPDATE 11:39 / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dezvăluit cînd va putea Gardoş să debuteze în tricoul lui Southampton. “Am vorbit cu Florin, era foarte fericit că a semnat. Astăzi va efectua primul antrenament. Gardoş va juca, probabil, la sfîrşitul acestei luni într-un meci oficial. Nu va debuta în prima etapă din cauza unor probleme”, a spus Argăseală.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

UPDATE 20:20 / Vezi imagini de la semnarea contractului şi primul interviu dat de Gardoş din postura de jucător al lui Southampton. El va purta tricoul cu numărul 5.

UPDATE 19:20 / Florin Gardoş a postat pe contul personal de facebook o poză îmbrăcat în tricoul echipei sale, alături de mesajul: “Oficial, sînt “sfînt”!”

Gardos Facebook

 

10590578_846659338680621_5215683136378079591_n

UPDATE 19:11 / Florin Gardoş a semnat un contract care se va încheia în 2018. În momentul semnării, antrenorul Koeman a comentat noul transfer.

“Sînt foarte fericit să îl am pe Florin în echipă. Este un jucător foarte tînăr aşa că se poate dezvolta foarte mult aici, face parte dintr-un proiect ambiţios la Southampton. Încă de la început, după ce a plecat Lovren, am acordat foarte multă atenţie acestei mutări. Toată lumea vrea jucători cu nume mari, însă este mereu dificil să îi iei. Chiar dacă nu prea am auzit de Florin, clubul mi-a dat nişte informaţii care m-au încîntat. Pentru acum şi pentru viitor avem un fundaş foarte bun”, a declarat Koeman pentru site-ul oficial al clubului.

Gardoş a declarat că este foarte încîntat. “Este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Clar cel mai mare pas din cariera mea. Să ajung în Premier League este o ocazie imensă pentru mine şi Southampton este o echipă foarte bună. Am o impresie foarte bună despre club. Este o diferenţă foarte mare între ce era acasă şi ce am văzut aici. Mereu mi-am dorit să ajung în Premier League şi acum visul mi s-a îndeplinit“, a declarat Florin Gardoş

UPDATE 19:01 / E OFICIAL! Florin Gardoş a semnat cu Southampton. Englezii au postat pe contul de twitter o poză în care este prezentat momentul în care semnează, alături de viitorul său antrenor, Ronald Koeman.

gardos]

 

garodsss

UPDATE 18:10 / Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a confirmat că Florin Gardoş a semnat contractul cu Southampton. “Transferul s-a realizat la ora 18:00. Gardoş e jucătorul lui Southampton, clubul englez plătind 6,8 milioane euro. Eram înţeleşi de ieri, Gardoş trebuia doar să mai facă nişte teste medicale”, a declarat oficialul campioanei la Digi Sport.

UPDATE, 14 august, ora 17:54 / Southampton l-a prezentat oficial pe atacantul Shane Long de la Hull City, cumpărat pentru 12 milioane de lire sterline. Presa engleză susţine că Florin Gardoş va fi prezentat în orele următoare.

koe

UPDATE, 14 august, ora 08:00 / Florin Gardoş a plecat în această dimineaţă spre Anglia, pentru a parafa contractul valabil următoarele trei sezoane cu gruparea din Premier League, Southampton.
“Sînt foarte fericit. Mi s-a îndeplinit un vis, e ceva extraordinar să ajungi să joci în Premier League. Este transferul verii în România”, a declarat fostul fundaş al Stelei la plecarea de pe aeroportul Henri Coandă.

Citeşte aici, în exclusivitate,  ce SUPER ATACANT ia Steaua cu banii de pe Gardoş: JEREMY BOKILA! Ai aici toate detaliile! 

UPDATE 17: 50 / Gardoş a vorbit cu fanii Stelei prin intermediul FANATIK.RO, dezvăluind că în momentul de faţă nu a semnat încă înţelegerea cu Southampton. “În momentul de faţă, pot spune că nu am semnat. Pot să vorbesc mai multe după ce se va întîmpla acest lucru. Mai aşteptaţi puţin, vă rog!”, a fost mesajul fundaşului central pentru fanii Stelei.

UPDATE, 17:20 “Am fost la Londra şi la un restaurant a venit cineva la mine la masă. Eram încă preşedintele LPF, m-au recunoscut şi m-au consultat despre Gardoş. Le-am zis că face 20 de milioane de lire sterline. Are 24 de ani, jucător de naţională, doi metri înălţime. Ce mai vreţi? Forţa o mai faci, iar viteza e bună de Premier League. Şi chiar acel club l-a luat, Southampton. Informaţiile mele sînt că preţul lui Gardoş nu este de 6,5 milioane de euro, ci de peste 7 milioane de lire. Transferul se întîrzie din cauza micilor diferenţe la bani”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SHOW pe Look TV.

UPDATE, 17:00 / Valeriu Argăseală a recunoscut mutarea anunţată de FANATIK.RO: “În cîteva minute finalizăm transferul lui Florin Gardoş la Southampton”

UPDATE 13 august, ora 12:40 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că, în această după amiază, Florin Gardoş va pleca la Southampton să semneze contractul cu formaţia din Premier League, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate! Transferul de la Steaua a fost parafat de cele două cluburi!

Florin Gardoş va avea un salariu de 1,2 milioane de euro pe an şi va semna pe 3 ani cu opţiune de prelungire.

UPDATE 12 august, ora 21:06 / Pe contul de twitter Southampton FC News  a apărut o informaţie nouă legată de transferul lui Florin Gardoş. Englezii anunţă că jucătorul va semna cu ”sfinţii” cel tîrziu mîine.

UPDATE 12 august, ora 01:31 / Englezii de la Daily Mail anunţă că Florin Gardoş a trecut de vizita medicală şi s-a înţeles cu Southampton. De asemenea, jurnaliştii britanici notează că fundaşul stelist urmează să fie prezentat oficial.

gardoss

UPDATE. 11 august, ora 18:30 / SkySports confirmă informaţia dată de FANATIK.RO! După ce aseară Gigi Becali şi-a dat acordul pentru un transfer imediat, Florin Gardoş este azi la Southampton, unde a efectuat noi teste medicale!

sky

UPDATE. 10 august, ora 21:20 / Florin Gardoş pleacă la Southampton! Este sigur! Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Gigi Becali şi-a dat, în această seară, acordul pentru transferul imediat al fundaşului Stelei la Southampton! Astfel, stoperul nu mai intră în calculele pentru play-off-ul Ligii Campionilor, cu Ludogoreţ, englezii solicitînd expres Stelei ca Florin să fie trecut imediat sub atenta supraveghere a staffului medical al englezilor în perioada următoare! De altfel, imediat după o nouă serie de teste medicale, Florin Gardoş va semna contractul cu Southampton, iar cele două cluburi vor parafa în scris înţelegerea. 

Mirror titrează cu litere de-o şchioapă faptul că Gardoş este a 6-a achiziţie a lui Ronald Koeman la Southampton, postînd şi 2 filmuleţe cu stoperul român: E bun pe teren, dar şi în bucătărie! Vezi aici cele două filmuleţe

gard

UPDATE. 10 august, ora 00:30 / Lovitură de teatru în Ghencea! Florin Gardoş a fost în Anglia în cursul zilei de sîmbătă, unde a efectuat vizita medicală pentru Southampton, englezii fiind extrem de preocupaţi, pe lîngă testele normale, de accidentarea suferită de stoperul Stelei!

Gâlcă s-a trezit fără Gardoş la antrenament!

Fundaşul s-a deplasat în mare secret în oraşul din sudul Angliei, fără a anunţa pe nimeni din club, nici măcar pe antrenorul Costel Gâlcă! Practic, singurii oficiali ai Stelei care ştiau de plecarea sa au fost Gigi Becali şi Vali Argăseală! De altfel, la antrenament, cînd a văzut că Gardoş lipseşte, tehnicianul Stelei a întrebat jucătorii dacă ştiu ceva de el, fotbalistul avînd telefonul închis! Vali Argăseală l-a anunţat, mai apoi, că Gardoş se află în Anglia şi să nu îl mai aştepte!

Gigi ar accepta 6 milioane de euro! Dă răspunsul azi!

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Gigi Becali este gata să accepte 6 milioane de euro, cît însumează oferta englezilor, însă îi este frică să nu rămînă descoperit în defensivă în ceea ce priveşte play-off-ul din Liga Campionilor, ţinînd cont de faptul că noua achiziţie, Luchin, nu are drept de joc contra bulgarilor de la Ludogoreţ! “Asta e singura teamă a lui Gigi! Pentru că englezii îl doresc imediat, pentru a se ocupa personal de refacerea lui Gardoş! Rămîne ca duminică, Gigi Becali să transmită răspunsul final către Southampton!” 

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (27.03.2014)

–––––––

Florin Gardoş se află, în momentul de faţă, în negocieri avansate cu Southampton, formaţie care a terminat sezonul precedent pe locul 8 în Premier League. Atît oficialii Stelei, cît şi cei ai formaţiei engleze au confirmat interesul pentru fundaşul central, singurele probleme mai fiind în jurul detaliilor!

Southampton oferă şase milioane de euro Stelei pentru transferul lui Florin Gardoş, fundaşul cel mai lăudat de către Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF. Aceasta a fost ştirea care a făcut înconjurul României, iar FANATIK.RO vă prezintă detaliile uneia dintre cele mai bune afaceri ale Stelei din era Becali!

Urmărit de patru luni!

Oferta britanicilor nu este întîmplătoare, fundaşul de 25 de ani fiind urmărit de mai multe ori în ultima perioadă. “Gardoş este în atenţia lui Southampton de mai multă vreme. Patru luni, mai exact! Nu ne-au mai dat nici un semn pînă de curînd, cînd a şi apărut oferta. Englezii l-au urmărit în timp ce se interesau de el şi formaţii puternice din Ucraina”, au dezvăluit surse din cadrul Stelei. O confirmare în privinţa detaliilor este şi o declaraţie a lui Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei. “E posibil ca după ce ne calificăm în grupele Ligii Campionilor să plece unul sau alt jucător dacă avem o ofertă bună. Sînt echipe şi din Est interesate de Gardoş. Cred că putem să ne despărţim de un jucător, doi cel mult”.

Southampton îl vrea acum

Singurele impedimente în momentul de faţă sînt procentajul dintr-o vînzare ulterioară şi momentul în care Florin Gardoş se va despărţi de campioana Ligii 1. “Englezii ştiu problemele pe care Gardoş le-a avut şi nu mai doresc să rişte o accidentare, mai ales că oferă şase milioane de euro”, au completat sursele din anturajul lui Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei.

Discuţii în privinţa procentajului

Negocierile se poartă însă în jurul procentajului care să revină Stelei în cazul unei vînzări ulterioare, iar acest aspect are puterea să influenţeze decisiv soarta tratativelor. “Steaua nu poate să accepte procentajul oferit de cei de la Southampton! În timp ce noi ne dorim un procent între 10% şi 15%, englezii ne oferă un procent de tot rîsul. Mai exact, 2%”, au încheiat sursele din cadrul echipei steliste.

Politica ciudată de transferuri

Southampton este o echipă de tradiţie din Premier League care a avut o politică uşor ciudată în această vară. După un drum de 6 ani început în Championship şi încununat cu o clasare splendidă pe locul 8, cea mai bună din istoria clubului în Premier League, oficialii echipei au hotărît să vîndă tot ce e mai bun în club şi şi-au asumat un nou start. 

După plecarea managerului Mauricio Pochettino la Tottenham a urmat potopul de transferuri. Sigur, Southampton a încasat bani frumoşi, însă noului manager, Ronald Koeman, i s-a comunicat că banii nu sînt pentru alte achiziţii. Primul plecat a fost Luke Shaw, tînărul de perspectivă care a ajuns la Manchester United pentru 30 de milioane de lire. Louis van Gaal i-a transmis deja tînărului fundaş că încă nu este bine pregătit fizic şi va avea de muncit pentru postul de titular.

Au urmat apoi 3 transferuri de la Southampton la Liverpool. Adam Lallana a fost cumpărat de cormorani cu 25 de milioane de lire, fundaşul croat Dejan Lovren a fost achiziţionat cu 20 de milioane de lire şi atacantul Ricky Lambert cu 4 milioane de lire. Arsenal a intrat şi ea în această horă şi l-a luat pe Calum Chambers pentru 16 milioane de lire sterline. Chambers este considerat unul dintre fundaşii de perspectivă ai fotbalului englez.

south

 

Ni-l dorim pe românul Gardoş. Este adevărat faptul că sîntem interesaţi de achiziţionarea lui

Ronald Koeman, antrenor Southampton

6451 de minute a bifat Florin Gardoş în Liga 1

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: