News

VIDEO / Gardoş, atacat după meciul cu Arsenal! “Trebuia ELIMINAT!”

UPDATE / Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de după meci în care a spus că românul trebuia să vadă cartonşul roşu la o intrare din spate asupra...
VIDEO / Gardoş, atacat după meciul cu Arsenal!

UPDATE / Antrenorul lui Arsenal, Arsene Wenger, a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de după meci în care a spus că românul trebuia să vadă cartonşul roşu la o intrare din spate asupra lui Alexis Sanchez.

“Dacă nici la faza asta nu se poate spune că era ultimul apărător, cînd Sanchez ar fi scăpat singur cu portarul, atunci nu ştiu cînd. Gardoş trebuia să fie eliminat la acea fază. Poate vă explică arbitrul de ce nu a dat cartonaşul roşu”, a spus Wenger la conferinţa de presă.

******************************************************************************************

Florin Gardoş a avut o evoluţie excelentă în victoria echipei sale împotriva celor de la Arsenal. Southampton s-a impus cu scorul de 2-0 pe ”tunari” după golurile lui Mane şi Tadic. Fostul stelist a luat cartonaşul galben 67 şi a fost înlocuit în minutul 71. Costel Pantilimon a încasat 3 goluri în înfrîngerea contra fostei sale echipe, scor 2-3, însă a avut o evoluţie excelentă, fiind apreciat de presa din Anglia şi de fanii lui Sunderland, opunîndu-se cu succes la multe din acţiunile în valuri purtate de noul lider din Premier League. Pantilimon a încasa două dintre cele mai frumoase goluri marcate în Premier League. Vlad Chiricheş n-a jucat nici un minut în meciul nebun cîştigat de Tottenham cu 5-3 în faţa lui Chelsea.

SOUTHAMPTON – ARSENAL 2-0 (Mane 34, Tadic 57)

Loading the player…
Loading the player…

MANCHESTER CITY – SUNDERLAND 3-2 (Toure 57, Jovetic 66, Lampard 73 / Rodwell 68, Johnson 71 pen.)

Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…
Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri