Gardoş l-a caracterizat pe Mangia: „E expresiv, lucrează bine tactic, e meritul lui că suntem aici”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
31/03/2018, 23:06
Gardoş l-a caracterizat pe Mangia: „E expresiv, lucrează bine tactic, e meritul lui că suntem aici”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gardoş s-a arătat mulţumit de faptul că a debutat: „A fost bine, se putea şi mai bine. Mă refer la rezultat. E important că am obţinut un punct şi mă bucur că am câştigat. Nu am fost surprins că am fost pe foaia de joc, îmi doream să joc de la început. Am avut nevoie de o perioadă de acomodare, e normal. Apărarea a jucat şi foarte bine, nu am luat gol. Am încercat să am răbdare. Nu e uşor să fii în situaţia mea, nici în cea de antrenor, cu 25 de jucători. Eu încerc să fiu înţelegător cu toată lumea. Mă bucur că am debutat. Mi-a dat puţină încredere. Nu ştiu sincer câte echipe din Liga 1 au un public atât de frumos acasă.”

Gardoş l-a lăudat pe antrenorul italian Devis Mangia: „Mangia e un antrenor care lucrează foarte bine tactic. De aici şi rezultatele de anul ăsta. E foarte coleric, foarte expresiv, îşi doreşte fiecare victorie, e meritul lui că suntem aici.”

Gardoş: „Va fi un meci greu cu FCSB”

Fundaşul central aşteaptă să vadă dacă va juca împotriva celor de la FCSB: „Era important să luăm 3 puncte astăzi, mai ales că am jucat acasă. Încă mai e timp, nu e nimic pierdut. Suntem singura echipă din play-off care are şanse la două trofee. Va fi un meci greu cu FCSB. Vom juca în deplasare. Îmi doresc să joc, normal. Voi vedea dacă voi fi pe bancă. Cel mai important este să obţinem un rezultat bun.”

Gardoş susţine că a revenit în România pentru a reintra în circuitul naţionalei: „M-am întâlnit şi eu cu dl Contra. Am discutat puţin. Mă bucur că mă vede ca o soluţie pentru echipa naţională. Am făcut sacrificii foarte mari venind în ţară. Sper să joc fotbal şi îmi doresc să fiu convocat la următoarea acţiune a naţionalei.”

Şi Alexandru Mitriţă a vorbit despre partida cu CFR Cluj şi meciul din următoarea etapă, cu FCSB: „Important este că nu am pierdut. CFR a venit, şi-au făcut jocul lor. S-au bazat pe defensivă şi au făcut-o foarte bine. Din păcate atât am putut. Ştiam că vor veni peste noi, cu mingi lungi pe atacant. Important a fost să prindem mingea a doua, să declanşăm contraatacul. O să fie un meci frumos cu FCSB, un meci frumos cu multe contraatacuri. Sperăm să facem un joc cât mai bun la Steaua.”

Închide ×